Souhlasím, byl to nerozum a už to víckrát neudělám… B)
Můžete mi někdo prosím poradit jak dostanu Geojarry do GG?
Díky, sice jsem to našel, ale čekal jsem že to někdo bude mít v CZ.
Už jsem si poradil
google translator?
tak celej GeoJarry je v anglictine, takze se neni cemu divit ze je v anglictine i navod..
Ale možná se amíci naučej česky, když už ani češi nezvládaj úplně jednoduché instalační návody v angličtině ![]()
az jednou bude mozna lednoducha lokalizace skriptu (pac ted by to bylo k nicemu kdyz by se lokalizace po aktualizaci na novou verzi ztratila), tak cestinu nekdo urcite udela..
Pokud to bude nejak realne mozne, tak se klidne hlasim, ze to udelam.
Mohl by mi někdo poradit proč mi to nestahuje hinty? Stáhl jsem si na cestu několik listingů do GPSky a vyrazil. Bohužel mohutná zástavba způsobila, že signál lítal jako zběsilý a tak koukám do listingu a tam se píše "snad pomůže nápověda", tak koukám ale v GPS ani ťuk. Teď koukám doma a hinty to prostě nestahuje. Jen listing a logy. Je potřeba někde něco nastavit?
A používáš poslední verzi GG ??
S tou to chodí určitě,
Tak, tak. GJ stahuje HTML. Tomu je jedno, jak ten hint vypada. Takze zalezi na tom, do jakeho programu ta data pak importujes.
A protoze se zmenil format HTMl stranky, import Hintu funguje napriklad az od GeoGetu verze 2.3.0.
Pokud importujes do nejakeho jineho programu, tak se informuj u nej.
Nepoužívá :). Groundspeak před nedávnem změnil způsob zobrazování hintu u keší. Tohle řeší GG 2.3.0.
Díky za superrychlé odpovědi. Stáhnu tedy novou verzi GG.
http://www.uloz.to/hledej/?q=geojarry
Geojarry 2.0.2
- Increased default delay between web requests
- Delay between web requests is configurable
- Download automatically terminated when captcha detected
- Changes in GG2 scripts - see the enclosed readme.txt in gg2plugin subfolder
Jakou doporucujes nastavit dobu "delay" ?
Nechal bych ten default, co je v novych makrech nastaveny, ne?
Pro notoricke stahovace, kteri se pohybuji v radech nekolika stovek nactenych stranek denne, by to mohlo byt i malo. Asi bych doporucil nastavit dobu co nejvyssi, kterou jeste dokazes snest ![]()
Ja osobne si nechavam 2s, ale GJ pouzivam sporadicky a ziju z agregovanych PQ.
Ahoj, nasel jsem chybu v geojarry. Teda asi nejspise zase doslo k nejake uprave na strane geocaching.com. Konkretne jde o problem, ze kdyz pomoci nastroje Geojarry 2.0.2 - Geocaching.com based query vyberu nasledujici nastaveni:
- Coordinates - nastavim domovske souradnice a dam limit 20 kesi
- Dowload geocache type: Traditional Cache
Vysledek:
Geojarry stahne 20 nejblizsich kesi od zadanych souradnic, bohuzel stahne ale vsechny typy a ne pouze Traditional Cache
Zjistil jsem ze proste nastaveni typu se nereflektuje v libovolne kombinaci query.
Vypada to na nejkou zmenu co se formu pro filtrovani na geocachin.com . Tam vyber pouze tradicnich ale stale funguje spravne.
Pouzivam posledni verzi geojarry 2.0.2 a taky posledni verzi Geogetu.
Projevuje se vam taky podobna chyba? Netusite kde nahlasit problem kdyz je ten autor neznamy? ![]()
Rozhodne muzu chybu potrvrdit. Oficialni kanal na hlaseni chyb pokud vim neni, tak snad zabere tento tvuj prispevek ![]()