Další výroční mega-geo-event očekávejte v termínu 2. - 4. června 2006, téměř v samém srdci nejvyšších moravských hor - v zapomenuté oblasti, známé svým drsným chladným podnebím, daleko od pulsujících asfaltek a přeplněných měst, atd., apod., adp., …
… zkrátka, termín nyní znáte dostatečně dopředu, takže omluvenky z důvodu zaneprázdnění jinou činností budou považovány za výmluvu!
Z důvodu velké poptávky po ubytování v této oblasti bylo nutné zarezervovat termín již v tomto období. A protože již tak bylo učiněno, nemělo smysl nadále s tímto oznámením otálet.
Objekt bude na tuto dobu vyhrazen čistě pro účely geoeventu, ubytovací kapacita by měla být tudíž dostatečná.
Další informace budou postupně včas sdělovány v tomto vláknu fóra; případné dotazy či připomínky směrujte tamtéž (vlastně semtéž) :o)
Vzhledem k mohutne se vyvijejicim planum ostatnich v poradani geoeventu pro jistotu vytahuji tuto zapadlou informaci opet na povrch fora. Aby se pak nekdo nevymlouval, ze si nevsiml, prehledl, zapomnel, atd…
Zdejsi opustene a nenavstevovane horske, turisticke, ale i vyletni drive-in cache se tu na vas tesi! ;-))
no me to kupodivu naopak vyhovuje spojit prijemne s uzitecnym. otazkou je, jak a kde bude volit ma lepsi polovicka. mozna by opravdu stalo za uvahu to presunout. ale ne na vikend pred cyrila a metodeje
Přesunout to už nejde, ostatní termíny byly mezitím obsazeny :-(((
Zkusím ještě zjistit alternativy, ale nadějně to nevidím.
Moc by mi pomohlo, kdyby se tu co nejdříve vyjádřili všichni cacheři, zda jim tento termín vyhovuje, nebo ne, případně zda vůbec event v tomto termínu ponechat, nebo jej raději zrušit.
Pokud se sejde aspoň 25-30 osob, rezervace celého objektu je možná, jinak musím rezervaci zrušit.
To s těma volbama to teda těžce nevyřešili…
Nechápu, proč musejí být volby vždy o víkendu. Když něco naopak od státu na úřadech potřebuji já, o víkendu mám obvykle smůlu…
Tak to by mohl tamejsi mistni urad prijet s urnou na event pro vsechny prihlasene ucastniky ne ? Nas tym ve slozeni 2+1 dorazi v avizovanem terminu volby-nevolby. Proste v patek odpolko pekne odvolime a pak vyrazime…
ja tu volit nemozem, takze sa ma to netyka, ale kto chce prist a zaroven volit, vybavi si v mieste bydlista volebny preukaz a odvoli tam, prip. sa zachova ako Pitr, to nie je problem, len mala komplikacia, termin eventu kvoli tomu neposuvaj
Akorát já volby nestihnu určitě, ale voličský průkaz to vyřeší… Prostě jen trocha dalšího běhání navíc
EventCache na GC.COM zveřejním začátkem března. Nicméně doprovodné stránky k eventu, které jsem průběžně připravoval a jsou téměř dokončeny, mohu zveřejnit už nyní, když se tak neplánovaně začalo debatovat o termínu voleb. Takže:
naleznete podrobnější info o eventu a rezervační formulář, do kterého (po registraci) můžete zadat své požadavky na nocleh. Rezervace nejsou zatím závazné, ale pro přehled o obsazenosti budu rád, když se předběžně zapíšou ti, co uvažují, že dorazí. Jinak je zatím na všechno ostatní hromada času. Jen jsem potřeboval mít jistotu v termínu a v minimálním počtu zúčastněných. Případné dotazy kdykoliv sem, nebo na mojí kontaktní adresu.
Ještě dodatek, max. kapacita objektu je cca 80 míst, takže pokud by se náhodou stalo, že se celá zaplní, rezervace budou vyřizovány v takovém pořadí, v jakém byly přijaty - aneb kdo dřív přijde, ten dřív mele ;-).
Vubec nevim co vsechno tahle akce znamena, ale Jeseniky ja velmi rad, takze kdyz to klapne, rad se prijedu podivat. S ubytovanim ani rezervaci se trapim nemusim, vzhledem k rocni dobe se klidne ubytuju nekde za bukem :] Je potreba do poctu a odhadu atd atd zahrnovat jeste neco jineho ? … aby se vedelo, nakolik muzu svou ucast nechavat jako nejasnou az skoro do posledni chvile a nakolik se prece jen aspon trochu zavazne rozhodnout…
jj, to me taky zajima, je mozne ze do toho neco vleze, ze a vzhledem k tomu, ze bydlime za kopcem, nepredpokladam ze budeme prespavat na tvrde lavici, ale na noc se odebereme do mekounkych perin :-))) na druhou stranu chapu, ze je za chatu potreba zaplatit, a trochu se bojim toho optimismu, ze v tuhle dobu prijede 30 lidi. ale kdo vi…
Těchto dotazů jsem se jako organizátor docela obával… ale tušil jsem, že jim nevyhnu
Ano, ta cena není o noclehu - je to cena rezervace a pronájmu celého areálu (i se zaměstnanci) pro naše potřeby, tedy nikoliv jen nocleh. Například proto, abychom nemuseli večer kvůli jiným návštěvníkům striktně dodržovat noční klid, nebo aby jiné skupiny turistů neomezovaly nás. Pokud by většina geocacherů chtěla ušetřit těch cca 180-200 Kč za noc (přesná cena bude známa až na jaře), a rozhodla se, že nevyužije noclehu, stejně od nich musím těch 200Kč na osobu a noc požadovat. Jinak bych musel rozdíl zaplatit ze svého. Jak už jsem psal, nejde tu jen o zaplacení noclehu, ale o “pronájmu” celého areálu, na celý víkend. Takže kdokoliv, kdo na event dorazí, dostane automaticky nocleh a nemusí tudíž spát ve stoje za bukem. Jakmile bude mít pocit, že je nad ránem společensky unaven, prostě se jen odpotácí do své postele, tam s sebou sekne a nemusí řešit, že je venku +3°. Myslím, že tenhle “komfort” na geoeventu za těch pár stovek stojí, o víc ani nejde
Také musím upozornit, že je tady často i začátkem čevna v noci dost pěkná zima, a v neposlední řadě jde o území CHKO, kde je táboření povoleno jen na vyhrazených místech (takové v blízkém okolí není, takže jedině privat).
Dále jde o to, že aby nám nebyl pronájem zrušen (poptávka je velká a zarezervovat termín jsem musel již v listopadu), musím zaplatit 50% ceny předem nejpozději měsíc před akcí. Pokud se do té doby nerozhodne dostatečné množství geocacherů a nepošle zálohu, nezbude mi než to doplatit ze svého a doufat, že pak dorazí dostatečné množství osob.
Je mi jasné, že to tak nakonec dopadne Takže doufám, že mne v tom tak úplně nenecháte a když nebudete ochotni zaplatit zálohu předem, že pak aspoň opravdu přijedete
Takže, když to shrnu - ideální by bylo, kdyby se včas rozhodlo a zálohu zaplatilo aspoň 30-35 osob nejpozději do začátku května. Na druhou stranu musím zdůraznit i to, že pokud se kapacita zaplní (maximum je cca 80míst - takže teoreticky možné to je) nastane stop stav a další zájemci si budou muset zajistit nocleh mimo areál. Pak budou samozřejmě noclehy zajišťovány přednostně podle pořadí času zaplacení záloh