Ne všichni přihlášení mají listing eventu na watchlistu, takže tady pro jistotu zopakuji, že při dostatečném projevení zájmu necháme vyrobit eventová trička s logem GeoJeseníků.
Takže kdo ze současných nebo i minulých účastníků eventu chce mít památku na Švagrov a jeho profláklé logo stromečku se srdíčkem ;), tak ať moc neváhá a napíše sem, nebo do listingu eventu - letos budou GeoJeseníky pravděpodobně naposledy (proto také budou letos mimořádně dva eventy - jarní a podzimní.
Grafický návrh a podrobnější informace se brzy objeví v listingu eventu.
Případné další dotazy k eventu můžete směřovat do tohoto vlákna.
Jasan… triko na památku beru A už nám tam pomalu rezervuj místo… jsme celý natěšení… Za příbramáky zdraví seiza:p
PS: Tak až teď jsem si všiml, že už se nechytáme… škoda… nějak mi unikla notifikace… Užijte si to tam a ať Vám vyjde počasí jako nám po ty dva roky, co jsme na Jeseníkách byli
Ahoj, škoda, že už jsou GeoJeseníky letos naposled. Pokusime se přijet na podzim. Teď v květnu už máme jednu negeoakci.
Jen nás udivuje, že Colonel ještě není will attend :).
PS: Tričko si rozmyslíme, kdybychom přijeli v září, slušelo by nám…
No jo… početná kačerská rodina… Už posledně nás byli dvě auta, 9 kusů… a stále se rozrůstáme… Ale podzim si fakt pohlídáme, vždyť to bude už naposledy a já se ještě pořád nedokopal ke kešce u Pradědu Už jsem objevil náhradní event, kam se ještě vejdeme… Přesto díky za zájem Mione
Tak trochu doufám, že je šance, že se současná ekonomická krize prohloubí a město nebude mít dostatek peněz na plánovanou "rekonstrukci" Švagrova (zřejmě pro účely nalákání majetnější a zahraniční klientely do zdejší lokality).
Pak by asi GeoJeseníky mohly pokračovat v tradici i další rok, či léta.
Hlásíme, že eventová trička jsou již oficiálně v nabídce.
Můžete si je od této chvíle objednávat. Více informací v listingu v odkazu na rezervace (visit link)
(Je možné požadovat k logu navíc vyšití vašeho geonicku)