GeoJeseniky - hledam dopravu

Ahoj,

nejede nekdo na GeoJeseniky z Brna a okoli pripadne z nejakeho rozumneho mista po ceste, kam se da z Brna dostat?

Cesta verejnou dopravou tam a zase zpatky by mohla znamenat, ze bych v patek po praci vyjel, v sobotu odpoledne dojel, potrasl si s par akcery rukou a musel bych zase zpatky :(.

Predem diky :slight_smile:

Dej link na .com . Mam tam chatu a obcas tam jezdim, tak bych mozna mohl naplanovat cestu :slight_smile:

EDIT: Uz jsem to nasel, potvrdit jeste nemuzu je to dost daleko .. kdyby jsi nikoho nesehnal tak napis treba email.

Tak cesta s oPem bohuzel neklapla, takze bych se rad zeptal jeste jednou, jestli nekdo nema misto v aute na tenhle event …

Kdyz uz ne z Brna, tak alespon nekde po ceste, kam se da alespon trosku civilizovane z Brna dostat.

Predem diky :slight_smile:

Covece covece…ty to mas taky pekne slozity koukam! No, doufam ze te tam potkam vic nez na zatreseni rukou. Pomalu se to tam zase rozpada a lidi upadaji:-(

Já bych kdyžtak vznesla taky dotaz, a sice esi by někdo neměl tu možnost nabrat z Brna Drasťáka i mojí osobu.

Tak jak se na to dívám, vypadá to na cestu dvěma vlaky a dvěma autobusy, 3 a půl hodiny cesty, z toho hodina a půl představuje placatění po městech při čekání na navazující spoj :-/ Sakryš, sakryš.

No, nevidim to moc dobre :(. Holt jakozto nemotorizovana jednotka je to obcas dost na …

No, snad se najde nekdo, s kym pujde popojet alespon trosku :).

a já zase nabízím odvoz z mého směru. Car vlastním a jet úplně sama… není taky nejlepší :slight_smile: Bohužel, Brno je faaaakt krapet z ruky B)

Drasťákovi jsem už psal, čili ještě zde: spoj z Brna do "podhůří" jeseníků (tj. do Zábřehu, Šumperka nebo Rudy nad Moravou) není zas tak hrozný - v 13:18h odjíždí z Brna přímý rychlík směr Jeseník, staví v Zábřehu i Rudě - a to jsou místa, kde vás s Jitkou_F případně už mohu nabrat, výjimečně jedu geovozem od západu. Další přímý vlak směr Šumperk jede v 15:18h, další vlaky (není jich málo) jsou do Zábřehu s jedním přestupem v Č.Třebové nebo Přerově (např. odj. z Brna v 16:02h). No dejte vědět, ale na kvalitu spojení se netřeba vymlouvat - přímé spoje jsou, akorát ten zbytek od hlavních tratí (Zábřeh, Šumperk či Ruda) na event je z hlediska bus dopravy nejhorší (vlak jede do Sobotína ještě celkem OK, ale pak bus do Vernířovic a pěšky, tam už těch busů jezdí málo a od busu je to na event 3 resp 5km pěšky dle zastávky). Takže asi tak - v oblasti budu od pátečního dopoledne stejně lovit, čili nabrat vás na nádraží případně mohu a aspoň si užijete jízdu vláčkem, ve 2 už to je za skupinovou zákaznickou cenu :wink:

Šikovnej Pepa:-) Je teda pravda, že když bys napsal rovnou, že potřebuješ ze Zábřehu/Šumplu..tak by jsi měl jistě větší šance;-) Takže v pátek ahóóóój!!!

Nooo … cekal jsem, ze by se nasel nekdo z Olmiku treba nebo tak … takze jsem to nechtel exaktne omezoval na Zbreh …

Nicmene minarjo to pochopil, takze cestovani bude hned o neco veselejsi :slight_smile: Uz se tesim :slight_smile:

Já eště furt nevím jistě esi pojedu, protože se musím rozhodnout mezi jeseníkama a jinou akcí, co je jak na potvoru v tu stejnou dobu..Zítra bych doufám měla být už rozhodnutá napevno.

Tak drastak prý pojede v 15:18 z Brna přímým rychlíkem R935 směr Šumperk, kde ho naberu krátce před šestou, čili Jitka_F se může k němu přidat, pokud v jejích prioritách nakonec Jeseníky vyhrajou :wink:

Čas je rozhodně dobrej, neb eště stihnu volby doma:)

Tak definitivně poslední geojeseníky mi narozdíl od těch květnových vyjdou a z neúčasti mě neomlouvá ani smrt.
A tak by se hodil odvoz na trase Brno–>Vyškov–>Olomouc–>Zábřeh–>event samotný. Zkrátka esi by mě někdo moh v některém z těch měst nabrat, budu moc moc ráda.

Ahoj
Jedu na Geojeseníky z Brna, jedu sám, takže můžu nabrat max 4 lidi, i když ve Fabii 3 lidi vzadu je asi utrpení. Pojedu v pátek, na čase odjezdu se můžeme domluvit.
Jestli má někdo zájem, tak dejte vědět, buďto mail [email protected], nebo tel. 602796608. Volat můžete kdykoliv.