Lidi tak Vám nevím… na win vista zaboha nemůžu najít tlacitko "Vlastni nastavení plochy", záložka "WEB"
hlavně ten web se mi někam záhadně schoval… nevíte někdo jak na to?
Jinak dobrý nápad a vypadá to fakt super!
Presne tak. Puvodni plochu pak prekryva Active Desktop. Ten ma svoje vlastnosti, jak jinak nez v levem hornim rohu. Viz. obrazek. Zajimave jsou polozky "pokryt plochu", nebo synchronizovat
Idealni je nastavit puvodni plochu na jednolitou cernou barvu = zadne pozadi, barva cerna.
Pokud si v nastaveni (Plocha, Vlastni nastaveni plochy, WEB ) zaskrtnete "Uzamknout polozky na plose". Pak toto dialogove okno neni pristupne.
tak jsem se konečně dostal k úplnému nastavení i s automatikou. vše funguje OK
akorát v tom "automatickém módu" nelze nastavit obrázek 16:9 na střed + černé pozadí, takže ho to roztáhne a zdeformuje
nešlo by udělat 1920*1200? protože se asi jinak vrátím k "ruční verzi" 16:9 na střed.
když na to člověk nejdřív kouká nezkresleně, tak pak to roztažený je fuj a degraduje to jinak velmi povedený kalendář
Taky to na viste nemohu rozchodit. marne hledam zalozku web a nebo zpristupnit offline. Nenasel jsem ani Active Desktop musím si ho nejdrive nainstalovat? jinak napad se mi libi, dobra myslenka.
Ve Windows Vista a Windows 7 byl Active Desktop nahrazen Windows sidebar, resp. Windows desktop budgets, s jinymi funkcionalitami. Proste jsem to tam take nenasel, a to ani kdyz jsem pouzil GodMode. Mimochodem, celkem dobry
Je tu jista moznost, najit program treti strany "wallpaper changer", tech je mraky, ale nevim o zadnem, ktery by si umel sahnout na web, a pokud je tam jiny obrazek, zmenit.
Urcite by se ale nasel programator, ktery to umi napsat, pripadne doplnit do sveho jiz existujiciho programu (changeit).
Vzdycky ale zustava moznost, dat si to na plochu kazdy prvni den v mesici "rucne".
Původně jsem si to nechtěl na plochu dávat , protože nemám rád obrázky na ploše (nemůžu v tom bordelu pak najít ikonky). Ale pro zajímavost jsem to zkusil. Používám totiž v práci dock station a monitor 16:9 a doma samotný NB, který je 4:3..
Takže jsem si tam dal 16:9 abych zjistil, co to udělá, až budu koukat na 4:3. A ta deformace do "štíhla" není tak hrozná.