GeoKalendar 2010 jako pozadi na plose

Díky díky, už jsem se smířil stím že letos nic nebude a teď milé překvapení!

Nova verze ma spousty vyhod …

Mockrat dekuji za zenu moc se ji to zase libi.

Ahoj lidičky,
těší mne, že budete koukat celý rok na mé geo-fotečky ;).
Už pro vás chystám nové libůstky, pěkně vypečené, z různých míst naší geo-planety. B)
Nada

Pozadí se otočilo … Teda jako že se vyměnil obrázek na ploše, abyste nemysleli na něco jiného …
Díky Pažitko.

Hm, tak mně se neotočilo :frowning: Netuším, kde je problém, zkusila jsem nastavení plochy vymazat a znovu zadat a přestože na webu je únor, já mám pořád leden.

Doma se mi taky neotočilo, ale tam jen uspávám a neměl jsem nastavený pravidelný sync, jen "při spuštění" … Takže chyba byla u mě …

Otočil se vám kalendář?Prosinec 2010-Leden 2011 v pohodě,Leden 2011-Únor 2011 v pohodě,ale teď už je březen a já mám pořád únor.Už se mi to jednou loni stalo a problém byl na webu,na kterém je kalendář umístěn.Potom to zase fungovalo normálně.

Mně se otočil, teď jsem to kontroloval na serveru a je to tam aktuální …

Loni jsem to řešil s pažitkou a matně si vzpomínám,že mi říkal,že problém může být v DNS…když se vrátil z lázní,tak kontroval nějaké nastavení,no a pak mi to zase začalo fungovat.Ale přesně si na to řešení už nevzpomínám…

No, neotočil se mi minule ani teď. Už se smiřuju s tím, že budu otáčet ručně.

I když dám z nabídky "synchronizovat",tak mám pořád únor…

Tak dneska se mi při zapnutí PC automaticky otočil na březen 2011,no uvidíme v dubnu…

Stranky geokalendare na dpnet.org nejak prestaly fungovat. :frowning:

Jak to vypada s kalendarem na plochu pro rok 2012 ?
dekuji za info

Také bych se rád díval na svém písíčku na parádní,kačerský kalendář 2012..děkují!!!

Mimochodem, jakým prográmkem by bylo nejlepší doplnit do fotek ten kalendář, abych si vytvořil něco takového svého?

Zoner Photo Studio nebo Acdsee :wink:

Zoner photo mám a tam jsem vhodnou šablonu nenašel. Přijde mně, že je to tam všechno dělané na tištěné kalendáře.

Cekal jsem prekvapeni ze bude na me v Novem roce z plochy PC zarit novy kalendar a vono to zatim vypada na Udelej si sam. No tak jeste vydrzim a pokud nic nebude musim si udelat sam. Nejake ty fotky z lonskeho toulani po kesich mam.