Pokud bude stolní za rozumnou cenu, tak bych ho bral.
Tedka mam nastenny a cervenec se fakt povedl. Asi si ho necham i v srpnu. :D:D:D
Na pristi rok bych ale taky uvital radeji stolni.
Jsem také pro stolní a vzal bych rovnou dva, do práce i domů.
Mně by se stolní taky hodil, ale lepší je co týden to obrázek.
Stolní bych určitě bral. Pokud by byl co týden to obrázek, tak to by bylo super.
Ahoj, jak to vypadá s tím kalendářem? Pokud by byl stolní vzal bych si ho též ![]()
Taky bych měl zájem o stolní, ale chtěl jsem se zeptat někoho kompetentního co by kalendář měl tak zhruba zobrazovat?
Jen chci vědět jestli na každý týden bude fotka např. z okolí nějaké konkrétní keše s informací o jakou jde keš (GC kód nebo název) a kde se nachází (např. okres)?
Jen se ptám, protože nevím co přesně si představit tak mě prosím nekamenujte.
Díky
Přimlouvám se za stolní variantu. Pokud by ale byla chuť, prostředky a nouhau, nástěnná varianta je také vítána Chci říct, že obě varianty bych užil ![]()
Vzal bych taky ten stolní;)
Stolní i nástěnný kalendář jsem schopný udělat po technické, grafické i distribuční stránce, ale potřebuji někoho, kdo má zkušenosti s tvorbou obsahu a kontakty na další kačery, kteří by poskytli obsah (aby to nebylo jenom z jedné části republiky). Jsou dvě možnosti stolních kalendářů - týdenní nebo dvoutýdenní (jedna stránka = jeden nebo dva týdny). Logicky dvoutýdenní je levnější, protože není tolik práce se sháněním fotografií ani s tiskem. Na týdenní je potřeba 54 použitelných fotografií, na dvoutýdenní 28 (počítám-li titulní). Kdo do toho se mnou půjdete?
[email protected], tel. 777801486, skype: janmacek111
karelturon:
obsah problém není, stačí tady dát odkaz na upload a lidi ti toho naposílaj… jen doporučuju do toho netahat demokracii a výběr fotek provést sám /prostě jak ti do toho začnou kecat co jo a co ne, tak se v tom uplácáš/ ![]()
problém vidím v penězích předem /záloha na výrobu/ a hlavně v distribuci - balit a posílat několik set zásilek není sranda /ani to není levný/.
dále je možno využít nějaký shop jako odběrný místo, ale každý se tam nedostane a i tak by to bylo hodně starostí
edit - jak to zhruba vidíš s cenou při nákladu třeba 200, 500, 1000 kusů?
Počítal jsem to a vyšly mi zhruba tři možnosti: týdenní nebo dvoutýdenní kalendář, z toho týdenní by mohl být větší nebo menší (větší = cca 30×14 cm + stojánek, menší = 23,5×14,5 cm), dvoutýdenní by vzhledem k potřebě místa na dvě týdenní kalendária na jedné stránce měl být spíš větší (30×14 cm).
Cena malého týdenního kalendář by byla 140 Kč, velkého týdenního 170 Kč a velkého dvoutýdenního 120 Kč.
Další možnost je klasický visací kalendář za 140 Kč.
K tomu je potřeba připočíst náklady na distribuci - zásilka za 70 Kč, s dobírkou 100 Kč (nad 5 kusů v zásilce by se neúčtovalo). Jsou možné i osobní odběry prostřednictvím regionálních distributorů :).
Mohlo by to být levnější, pokud by se včas (± konec září) sešly objednávky aspoň na 150 kusů.
Kterou verzi byste za těchto podmínek upřednostnili?
Velký týdenní. Dva kusy, zatím. Fotky určitě vyber sám nebo s kým to budeš davat dohromady. Dej akorát vedět jaký format a kam je poslat.
omlouvám se za znásobený příspěvek, nějak mi šílí net… někdo to prosím smažte
omlouvám se za znásobený příspěvek, nějak mi šílí net… někdo to prosím smažte
pokud bych měl mluvit za sebe, tak velký dvoutýdenní. ne kvůli ceně, ale nezvládám otáčet listy ani u měsíčního kalendáře ![]()
nešlo by udělat hlasování? i když, jak zas zajistit, aby hlasovali jen ti, co chtějí koupit, že…
pokud by byl zájem, mohl bych zajistit vydání pro Kroměříž a okolí…
Taky bych bral velký 2-týdenní, ale pokud bude týdenní tak nevadí
Měsíční, ale ať tam nejsou lidi a pixly …
Pažitkův 2009 byl ideální, 2010 si drobně pohoršil tím bílým pozadím …
stolní: týdenní, minimálně 2 ks bych si vzal
nástěnný užiji také a také minimálně 2 ks
ceny jsou akceptovatelné, pokud budeš shánět fotky, něco bych tu opět měl ![]()
Já bych byl pro týdenní, ty mívám doma a tak proč by to nemohl být geokalendář:D