Geokolegové/yně v Pardubicích

Ahoj kačeři,
před pár měsíci jsem přišla na chuť geocachingu. Jen není v mém okolí moc lidí, s kterými by se dalo vyrazit a jako společenský tvor nerada pobíhám od keše ke keši úplně sama. Kdyby jste měli chuť a nechtěli po Pardubicích také pobíhat sami, pak se ozvěte a můžeme něco spáchat :slight_smile:
Geocachingu zdar :slight_smile:
Hašlerka

když my staří Pardubáci už ty Pardubice máme jaksi vylovené…takže spíš na výlety z Pardubic ven do okolí :slight_smile:

:slight_smile: kamkoliv, jen nesedět doma :slight_smile:

Zdeňku co ten kluk z univerzity?Naroubuj ji na něj. :slight_smile:

haslerka1984: jedu tam lovit 11.11. na vlakáči na mne bude čekat auto s dalšíma dvouma kačerama… pokud se chceš přidat, tak napiš…

haslerka: myslim ze mas dva adepty - me a DejfR (myslim ze bude rad za dalsi obet do party :D)

Tím klukem z univerzity jsi myslel mě? :smiley:
No, o víkendu jsem odlovil 8 pardubických kešek, celkem už mám 9. :smiley:

Klidně bych se přidal k Hašlerce, která na tom asi bude podobně jako já. :slight_smile:

Já mám Pardubice už hezky odzeleněné..teď už jen vysbírat otazníky, kterých mám spoustu vyluštěno, ale jsem líná pro ně dojít :slight_smile:

Zítra večer s kamarádkou vyrážíme na: GC2X1VQ určitě to bude krásná noční keška, tak kdyby jste měli chuť se přidat :slight_smile:

Hašlerko, tak s petulinka1 máme sraz cca. v 18:00 na zast. Polabiny, Hradecká (u auly UPCE). Pokud se účastníš, budeme rádi. A pokud chceš, můžeš vzít vyluštěné mysterky… :slight_smile:

Já už mizím na tělák, můžeš tu nechat tel. kontakt, abychom se pak mohli přesněji domluvit na srazu? Díky.

haslerka1984: Tak já bych se klidně přidal k lovení pardubických keší. Bohužel na tu zítřejší noční nemůžu. Jsem pryč.

Tak to se me ozvete rad poznam nove lidi a odlovim pri tom par krabicek :slight_smile:

:slight_smile: proč ne … Můžeme se domluvit a vyrazit

no ja docela premyslim o otaznicku mezi techlovicema a horni prim. Ted jsem si dal celou prochazku do kola a bylo to super. Takze predpokladam, ze prochazka z otazniku by mohla byt take dobra. Deadline pro tento rok je 28.11. pak autor zazimovava :slight_smile:

Co ty na to?

Myslíš keš "Cihelna: Sv. Josef"? Tak tu už mám.

Neplánujete někdo koupi geokalendáře? Pokud nás bude více jak 5 poštovné zdarma;)