GEOKUK 3.0.0 - plánování cest zcela nově

Na stránce www.geokuk.cz můžete nalézt novou verzi Geokuku, verzi 3.0.0. Kompletně jsem předělal a doplnil plánování výletů, taková změna si zaslouží posun v nejvyšším čísle verze. Jsou tam i další drobné změny jako je geokuk.exe pro Windows.

Trvalo to dost dlouho, v půlce prací mě překvapilo totiž jaro a krátké večery a to se člověku do programování moc nechce. Ale zase přišel podzim a vše je zdárně doděláno. Nyní přijdou na řadu evidované požadavky i nové požadavky které k nové verzi budete mít. Tak kujte železo dokud je žhavé. Teď je ten pravý čas, kdy můžete směr vývoje geokuku ovlivnit.

Super, jsem rád že projekt neusnul. Kde je "k dostání" ten exe? našel jsem na webu jenom jar.

Projekt neusnul, ukousl jsem si jen koncem minulé zimy větší sousto než jsem dokázal polknout.

A ten EXE sice na webu je, ale odkaz na něj ne, večer to napravím.

Nějak jsem dopletl vlákna a bůh ví proč založil nové, takže zamykám a příspěvek dávám na původní vlákno http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=12909&pid=317662#post_317662, protože toto vlákno zřejmě příznivci Geokuku sledují.