Znáte? Používáte? Zkušenosti? Sem s nimi;) Mě se tato myšlenka docela zamlouvá…
PS: Kdo nezná, ať použije Wikipedii;)
Znáte? Používáte? Zkušenosti? Sem s nimi;) Mě se tato myšlenka docela zamlouvá…
PS: Kdo nezná, ať použije Wikipedii;)
Po prozkoumání wikipedie jsem pochopil o co jde;)
Mně se to docela líbí. Asi o tom budu uvažovat.
A jakej je teda rozdíl mezi travelbugem a geolutinem? Mě nepřipadá že by to bylo v něčem jiný… krom toho že geolutin je složitější logovat kvůli neprovázanosti s geocaching.com.
jinak je to to samý… nebo se pletu?
Pletes se. Rozdil je v tom, ze geolutin je ZADARMO!, takze jeho ztrata neni pro majitele tak bolestna a muze jich posilat daleko vic. Mam za to, ze si toho prave proto lidi tolik nevazi, jako travelbuga.
Ja jsem pred par lety taky zkousel jednoho poslat. Skoncil hned u prvni zahranicni nalezkyne.
Geolutin je dobrá idea. Bohužel se ale nikdy nerozšíří díky jeho složitému logování a neprovázaností s CG.COM. To je důvod, proč nacházíme TB a GC ale žádné geolutiny.
to neni ten duvod, duvod je ten ze o nich nikdo moc nevi, to je ten duvod, ja bych jich davno vyslal hromady, jen jaksi nemam zadny predmet co by je mohl predstavovat:) a poslat ven jen samotnou karticku je nuda.
Myslim, ze prvni trackovaci vec kterou jsem nasel byl prave geolutin, tenkrat jsem nemel ani zdani o co jde..jen jsem navstivil ten web, radne zalogoval a poslal dal:-)