Geomapa se nezobrazuje

Zdravím, mám takový podivný problém. Když kliknu jako obvykle na geocaching.com na ikonu Map It (vpravo v liště), tak se mapa prostě nezobrazí. Je tam jenom bílý prázdný obdélník. A u listingů je to to samé s mapou dole nad logy. Prostě nic ani po několika minutách… :frowning:

Mě funguje v pořádku. Tak už to buď opravili, nebo hledej chybu u sebe. Nejdřív zkus jiný prohlížeč.

Hmmm, na čerstvě stáhnutém (čistém) Chromu to funguje. Ale co to na Firefoxu blokuje? Nedělá to třeba GCVote? Ale nefunguje to, ani když vypnu Greasemonkey…

Totéž se mi dnes stalo na Firefoxu taky. Nic nového jsem neinstaloval, včera to fungovalo a dnes se mapa nezobrazí… Nerad bych kvůli tomu instaloval jiný prohlížeč, jak jsi to vyřešil ty?

Zdravím,
mapa mi sice funguje, ale ve FireFoxu funguje docela divně. Chvíli je OK, ale po chvíli se smajlíky změní, jako bych kešky neměl vůbec nalezené. Přitom to není tím, že bych se "odhlásil", protože v pravém horním rohu je stále napsané, že jsem přihlášený. Dokonce jsem zjistil, že jedna má keška se ani nezobrazí (je uvedená jako PM). Nevíte, jak je to možné?
Jako po znovunačtení stránky se mi opět zobrazí nálezy správně, ale mapa se přesune na výchozí souřadnice. Sice to dělá jen občas, ale je to otravné…

Taky se mi to teď dělo. Dost nepříjemná věc.

měl jsem dneska ten samý problém na IE - aktualizoval jsem Javu a už to fachá :wink:

Mě jede vše jak má a používám Mozillu.
PS: I s greasmonkeym

Dne sa to zacalo aj mne diat.V Mozille na GC.com mam namiesto geomapy biely stvorec.Odpoved som tu vsak nenasiel.Ako ste to prosim vyriesili.DIK

Mně se zobrazuje normálně…

ja vim cim to je… je to rozbity

Nevím zda je to příspěvek do této sekce, ale potřeboval bych poradit. Jsem nováček a nevím jak je možné že zde na strankách mapy jsem nenašel jednu kešku a na stránkách geocaching.com je. Jak je to možné? Mapa kešek zde není kompletní? Díky za radu či odpověďˇ.

Řiď se mapou na geocaching.com, tam je vždy aktuální a hlavně nezkreslená. Aby se ti místní mapa zobrazila, musíš si zřejmě správně nastavit její parametry v nabídce.

A zazoomoval jsi na nějaké město? Jde o to, aby jsi nepřekračoval maximální limit zobrazených keší :wink:

Data (seznam cachešek) pro mapu na geocaching.cz se aktualizují jednou týdně, takže tam některé cachešky mohou chybět (jejich poloha je navíc záměrně posunutá). Jediná aktuální a správná mapa je ta na geocaching.com

Ano zazoomoval jsem a nic, jedná se o kešku SKI Bystre-Hamry

Viz výše - tato mapa se zde aktualizuje jednou týdně. Keška byla publikovaná předevčírem. Takže je na ni příliš brzy.

Využívám tohoto existujícího topicu k příbuznému dotazu. U map na geocaching.com se mi stává, že i když jsem přihlášený pod svým nickem, občas mi vypadnou "smajlíci" nalezených keší a zobrazí se jako normální nenalezené kešky. Pomůže jenom akutalizace celého okna. Vtip je v tom, že dříve se mi to nestávalo. Používám Mozillu 3.6.13. Myslíte, že je to inovacemi u GS, prohlížečem, nebo nečím jiným?