Jsem to zkusil (IE 6.1) a pohoda. Zobrazím mapu, zvětším detaily na mapě a pak dám pravé tlačítko myši na místě kde chci vložit údaj. Objeví se kontextové menu a jenom vyberu Nastavit domov a je to.
Protože je na tom práce jak na kostele a ten manik co to dělá na to nemá tolik času, aby fungovalo všechno najednou. A někomu se může zdát pohodlnější zakliknout místo v mapě než přepisovat souřadnice.
Problém může být v nastavení vlastností prohlížeče (mně to při zobrazení mapy ve stavovém pruhu psalo na stránce se vyskytly chyby, ale zadání i odstranění údaje bylo funkční).
Charoon: Zrovna tohle mi ale prijde jako velmi drobna uprava. Jaky je rozdil, jestli naberu souradnice kliknutim na mapy nebo je zadam primo do databaze? V Opere nefunguje ten rightclick a explorer pro jistotu vubec tu mapu nenacte. Chapu, ze se tu bavime o vice ci mene nekomercnich vecech, ktere lidi delaji ze zapalu pro vec. Ja to taky nerikam s nejakym nastvanim nebo znechucenim. Ale kdyz uz delam nejakou funkci, tak muze fungovat vic, na prvni pohled logickych, variant.
Ale tyhle veci me doprovazeji furt. To samy mam treba s Travel Buddy na mobilu, ze me to porad otravuje s dotazama, jestli smi aplikace pristupovat na flashku. Nikdo mi zatim neporadil, co s tim.
Aby se z toho nestala kauza jak do Reflexu, zkusil jsem nainstalovat Explorer 7 a v nem to uz slo. Ted se jen modlim, aby mi tahle instalace nepritahla do systemu dalsi uzasna vylepseni, kvuli kterym si to ve finale pujdu hodit
Jeste zjistit, v jakym tvaru si mam do profilu zadat status bar a uz to bude skoro dokonaly
To jestli ti to zrovna tobě přijde jako drobná úprava je mi šumák. I na drobnou úpravu je potřeba nějaký čas který zrovna nemám a udělám to až ho na to budu mít. Kromě tý tvojí je tu milion dalších drobnejch úprav a i když na tom skoro furt dělám, tak to nezvládnu všechno najednou. A teď jsem rád, když ty věci fungují aspoň v jedné variantě, luxus pracovat na víc variantách, aby to vyhovovalo každému si teď nemůžu dovolit.