Geomince a její přání

Zdravim. Měl bych otázečku(pro někoho možná přijde hloupá). Geocachingu jsem propadl já a manželka :). Rozhodli jsme se že založíme vlastní keš na pěkném místečku. Postupně realizujeme informace a zapojujeme známé při výrobě kešky. Objednal jsem si GC Czech 2007 Geocoin z www.geocachingshop.cz. Teď ale co sní. ? :slight_smile: Přál bych si aby putovala po světě a někdy se vrátila, je toto možné? Zaregistroval jsem ji na www.geocaching.com, ale 2 pole řádků při registraci GC jsem nechal nevyplněné, pač anglicky moc neumím. Může tato geomince mít různá přání :-), + kde a kam to na www.geocaching.com zadat (změnit), nerad bych odmáčkl něco špatně. Pro ty kterým tato otázka přijde hloupá se omlouvám ale budu rád když někdo poradí. S pozdravem Michal a Petra

jasně že jí můžeš dát libovolný úkol /jestli ho ale kačeři splní je otázka :slight_smile: /

úkol se píše do kolonky Mission (Current GOAL: ), v Description(About this item: ) můžeš napsat další info k minci i úkolu

viz třeba http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1279419

Ahoj,
stranku mince muzes jako majitel kdykoliv editovat (polozka Edit this item) a ta dve policka jakkoliv zenit.
Jinak ale davat minci krkolomne ukoly jako ze ma dojet na konec sveta a vratit se na vychozi misto sam nepovazuji za ruzumne, protoze je to tezko splnitelne). Ale mozne to je, dokonce ne neobykle.
Pokud je to jen na netu, nekdo ji vezme z kesky a ze chce nekam jinak se dozvi az doma. To by bylo potreba k ni pripevnit nejake upozorneni.
Spise je reálnejsí, aby putovala po urcitych mistech (hradech, lesím, miltinách nebo cokoliv), prikladali se fotografie atd…

Dekuji moc za odpovedi. Toto mi myslim uplne staci. Pral bych si aby putovala na moravu nekam k Pradedu (mooc pekne je tam) a pri trose stesti se za par let vratila :). Dekuju