Oznamuje sa geosportovcom, ze produkcne trio Bentley, Cmuchal a Saman pre Vas pripravuje event - geoturnaj v nohejbale, ktory sa uskutocni 15.9. na prazskej Stvanici. Podrobnosti budu v listingu, ktory bude zverejneny co najskor [:)]
Tak vas uz omrzely prdly achilovky? Pitris, budes mit hodne priznivcu, nebudes v tom sam[:D] Muzu vam prenechat nazev spolku, ktery jsme kdysi zalozili po obzvlast vydarenem fotbale. "SLZA" Spolek Lazaru Zdruzenych Alkoholem[:D][:D]
Za sebe mohu říci, že pokud budu Šamanem nebo jínými individui požádán, abych se aktivně připojil, tak vám musím říci, že se vám na to vys…Všechny sporty, které končí na bal /basket, volej, nohej, fot, soft …/ organizované Šamanem jsou pro mě tabu. Zaujala mě ale SLZA. Kde mohu vyplnit přilášku?
Pro zvyseni atraktivnosti cele akce a pro predbeznou pripravu tymu a jejich konstituovani sdeluji jednu informaci z kuchyne Geonohecu = bude se hrat ve trojkach a přihlásit se budou moci jen SMISENE TYMY !!!
[quote]
Bentley007: Pro zvyseni atraktivnosti cele akce a pro predbeznou pripravu tymu a jejich konstituovani sdeluji jednu informaci z kuchyne Geonohecu = bude se hrat ve trojkach a přihlásit se budou moci jen SMISENE TYMY !!!
[/quote]
V tom pripade ovsem bude potreba NEZAVISLA kontrolni komise, ktera pri registraci bude kontrolovat zda v teamu je opravdu alespon jeden CHLAPEC ;-) Protoze se mi zda, ze pocet chlapcu je v geocachingu mnohonasobne mensi nez divek, a protoze nohejbal je vylozene divci sport, mohlo by se stat, ze nebude dostatek regulerne SMISENYCH teamu. A na regulernost je treba dbat!
No to vypada na prima akcicku-sice jsem nohec nikdy skoro nehral,ale s fotbalem mam celkem zkusenosti takze pokud se podari vytvorit nejaky tym tak by do toho sel[:D]
Helejte, jsem za, aby zenska cast tymu mohla hrat ve vice tymech - jak mam doma vysvetlovat, ze uz jsem se pripsala do jine skupiny? Dyt budu mit peklo… [:D]
Zatial je vitazny team jasny - Dain, Yelenka a Saman [H] Co slavne organizovane geojednotky Liberec, Plzen, Brno, Pardubice - to nedokazete zostavit ani jeden team? [:P]
Jestli chces, ja postavim z nasi familie treba tri tymy. Vsak vis, my jsme jak Klapzubova jedenactka[:D] I kdyz radej ani ne. Pitris je velkej strasak a mit marodku v tymu neni dobre.