Geonohec 2007

[cal]15-9-2007[/cal]

Oznamuje sa geosportovcom, ze produkcne trio Bentley, Cmuchal a Saman pre Vas pripravuje event - geoturnaj v nohejbale, ktory sa uskutocni 15.9. na prazskej Stvanici. Podrobnosti budu v listingu, ktory bude zverejneny co najskor [:)]  

Břestislav Břech, TV N@va: "Divaky nasi televize by take zajimalo, zda prijde i Pitris"

[;)]

Pitris bude patronom sutaze [H]

Tak vas uz omrzely prdly achilovky? Pitris, budes mit hodne priznivcu, nebudes v tom sam[:D] Muzu vam prenechat nazev spolku, ktery jsme kdysi zalozili po obzvlast vydarenem fotbale. "SLZA" Spolek Lazaru Zdruzenych Alkoholem[:D][:D]

Ale stejne se prijdem podivat 

Za sebe mohu říci, že pokud budu Šamanem nebo jínými individui požádán, abych se aktivně připojil, tak vám musím říci, že se vám na to vys…Všechny sporty, které končí na bal /basket, volej, nohej, fot, soft …/ organizované Šamanem jsou pro mě tabu. Zaujala mě ale SLZA. Kde mohu vyplnit přilášku?   

Pro zvyseni atraktivnosti cele akce a pro predbeznou pripravu tymu a jejich konstituovani sdeluji jednu informaci z kuchyne Geonohecu = bude se hrat ve trojkach a přihlásit se budou moci jen SMISENE TYMY !!!

[quote] Bentley007: Pro zvyseni atraktivnosti cele akce a pro predbeznou pripravu tymu a jejich konstituovani sdeluji jednu informaci z kuchyne Geonohecu = bude se hrat ve trojkach a přihlásit se budou moci jen SMISENE TYMY !!! [/quote]

V tom pripade ovsem bude potreba NEZAVISLA kontrolni komise, ktera pri registraci bude kontrolovat zda v teamu je opravdu alespon jeden CHLAPEC ;-) Protoze se mi zda, ze pocet chlapcu je v geocachingu mnohonasobne mensi nez divek, a protoze nohejbal je vylozene divci sport, mohlo by se stat, ze nebude dostatek regulerne SMISENYCH teamu. A na regulernost je treba dbat!

No to vypada na prima akcicku-sice jsem nohec nikdy skoro nehral,ale s fotbalem mam celkem zkusenosti takze pokud se podari vytvorit nejaky tym tak by do toho sel[:D]

No parada! Uz vytvarime genderove i etnicky smiseny tym!!!

Helejte, jsem za, aby zenska cast tymu mohla hrat ve vice tymech - jak mam doma vysvetlovat, ze uz jsem se pripsala do jine skupiny? Dyt budu mit peklo… [:D]

Zatial je vitazny team jasny - Dain, Yelenka a Saman [H] Co slavne organizovane geojednotky Liberec, Plzen, Brno, Pardubice - to nedokazete zostavit ani jeden team? [:P]

Jestli chces, ja postavim z nasi familie treba tri tymy. Vsak vis, my jsme jak Klapzubova jedenactka[:D] I kdyz radej ani ne. Pitris je velkej strasak a mit marodku v tymu neni dobre.

to je to iste ako nehrat geocaching, pretoze Dorcadion v r. 2004 zletel zo skaly a rozdrasal si zada… [;)]