GeoPaintball

Přemýšlím o tom vytvořit event a při té příležitosti zahrát Paintball. V dnešní době tuto hru jistě všichni znáte a pokud neznáte tak alespoň poznáte. Paintball je můj další koníček vedle geocachingu. Jezdím hrát s partou lidí a je možnost spojit to a připojit dalších pár lidí. Místo by bylo k dispozici v Týnci nad Labem kde je překážkové hřiště. Požádal bych vás o projevení zájmu a případně jak by jste si to představovali. Je možnost nechat to naprosto na volno s tím že na místě bysme řešili jak hrát. Scénáře na tomto prostoru nejsou možné takže hra o vlajku by byla nejlepší. A nebo je další možnost udělat to formou turnaje 5-8 člených týmů. Budu se těšit na vaše připomínky. Čambis nebo také Ještěr 14B)

S námi můžeš počítat!
P.S. Doufám, že zase dorazíš na VGP!?!

Uz nekolikrat mi hrozilo ze se mi splni muj sen a zkusim si tuhle uzasnost ale zatim vzdy z toho seslo - takze se mnou pocitej. I ten Tynec je dobre misto.

Nápad dobrý, loni byl nějaký Paintballevent v Olomouci, což je pro nás pragocentristy :slight_smile: docela daleko, takže zájem by byl.
Šup sem s termínem, listingem a jde se na věc :slight_smile:

jo, jo a jo :slight_smile: presne jak pise Numira, loni byl ten event Olomouci daleko, takze takto blize bych ho urcite ocenil a rad si to vyzkousel.

To zní dobře, bohužel je to na mě asi daleko :(. Ale asi by záleželo na dalších okolnostech, den, případný odvoz atd.

No, nápad zní skvěle, ale z ostravy je cesta daleká…to abych si vzala nohy na ramena a vyrazila:) Uvidím, co se s tím dá dělat

MilanoXTeam má v plánu letos znovu podniknout geopaintball, tam to budeš mít s ovy blíž :smiley:

Kdyby to byl nějakej dobrej termín, určitě byc přijel!Z painball pisltole sem střílel jen jednou a docela mě to nadchlo. Supr nápad!!!:D:D

planujeme tak neformalne zase geopaintballit v Benesove podobne ako minuly rok, ale som za kazdu srandu, ak budem mat vtedy cas. Takze som za :slight_smile:

Určitě!!! :stuck_out_tongue:

Paráda, doufám, že to zmákneš a že se mi trefíš do termínu!:wink:
Myslím si, že takhle blízko u Prahy budeš mít do 24 hodin po zveřejnění plno !!!:slight_smile:

V Benešově u Prahy (okres Benešov) ?:o (Benešovů je asi osm):wink:

Mno, ze strážnice je to až na druhý konec republiky. Škooooda :frowning:

1. Czech Geopaintball se bude v Olomouci konat koncem května.

To MilanoXteam: a nechcete ho udelat 18.5. abysme mi prespolni meli z Olomouce po Dotkni se nebe takovy adrenalinovy "double" ? :slight_smile:

Určitě se zůčastním a mohl by bý bojne o vlajku ale o ceche!!!:wink:

jj u Prahy

[color=blue]Milane, proč ne zase v srpnu? Vždyť v půlce května má v Olmiku event Jakteam, koncem května je geozávod Praha - Strakonice a na 6.- 8. června chystáme už avizovaný velký geozávod s eventem v Hostýnských vrších…:o V tu dobu, kdy chceš dělat geopaintball budeme finišovat s přípravou závodu a na tvůj event se nedostaneme…:(:(:(:(:frowning:
Nepůjde to ještě změnit, moc by nás mrzelo, kdybychom se nemohli zúčastnit…:(:(:(:(:frowning: A podobně na tom budou i další týmy.
[/color]