Geopivo - sado maso foto edition

Ahojte, predbezne oznamujem, ze dalsie geopivo - sado maso foto edition :slight_smile: (nazov pochopite z listingu), nie je to nic xxx, sa bude konat 22.6. vo stvrtok od 18.00 na Bile hore v Prahe za spoluorganizatorstva Pitrisa a janb :slight_smile:

btw brnenske vyhrady, ze to nie je cez vikend neberiem, uz som 2 krat robil event v sobotu a ziadny brnak sa tam neobjavil, za to ked to bolo cez tyzden, dosli tam celi 2 brnaci :))) hlavne nikomu v lete neblokujeme vikend, ktori moze stravit bohulibymi geocacherskymi aktivitami :)))

at vymyslim jak vymyslim nejakou vymluvu proc bych nemoh tak me nic nenapada

Z názvu akce jde docela strach, tak nevím … :-)))

no nie je coho sa bat, foto - vyhlasenie sutaze fotiek, maso je jasne a sado - bude to v restauracii Markiz de Sade :)))

no rikam si az jedou budete pri poradani myslet i na vegetariany tak to teprve bude maso :o)))
A pro tentokrat, kdyz to pujde tak prijedu. I bez masa Vas rada uvidim :o)

Mayinka, Ty si to preloz ako Geopivo - sado salat foto edition :slight_smile:

Hmm… ja som sice z Prahy, ale v tej istej dobe budem zavrety na strategickom mitinge v Brne… :o((( Nechceli by Brnaci urobit konkurencne sado maso pro Prazaky? Jinak si budem muset napisat dalsie event DNF :o)

Hlavně že máš výmluvu. To jenom trubky v Brně dělají eventy o víkendu, aby mohli přijet i ostatní z daleka.

Stejne byste neprijeli :wink: To jenom trubky z Prahy jezdi na eventy po cele republice :o))))

No, taky mne trochu překavpil minimální zájem o Jesenický event na neutrálním území “skoronikoho”, čekal jsem větší zájem o setkání třeba právě z poměrně značně velké geocacherské komunity z jihu Moravy, ale i z východních Čech (naštěstí pár nadšených geopostiženců nulové účasti z těchto oblastí zabránilo :-)).

Kapacity v ubytování na to byly připraveny (cca 30 míst zůstalo nevyužito, ale aspoň budou mít ostatní více pohodlí a prostoru na pokojích) a zveřejnění této události proběhlo už v listopadu. Možná že ten “nezájem” bude dán asi obtížností - zřejmě se mnozí zalekli těch dvou hvězdiček v listingu :wink:

Vždycky to prostě nevyjde, to ale nic nemění na faktu, že bych rád do Prahy na event někdy přijel. Ale pokud se koná ve čtvrtek a já jsem v normálním pracním procesu, to prostě nejde. Navíc Praha má výhodu dostupnosti, z kdejakého prdelákova tam jede přímý autobus nebo vlak.

PS: trochu to zaznělo v jiném threadu, ale rýpnu si: přijeli byste z Prahy na event, kdybyste v okolí neměli nachystaných několik desítek nových keší?

Ja tomu rýpnutí fakt nerozumím. každý event je sice jakási geo-společenská událost, ale odlov cache v okolí k tomu prostě patří! - zvláště čím dál je event od cacherova bydliště. A k tomu mám ještě dost pádnou poznámku, vyvracející podstatně ono rýpnutí: dobrá třetina aktuálně přihlášených mi dala vědět, že na event dorazí ještě v době, kdy v blízkém okolí bylo všeho všudy asi 7-8 keší, z toho 4 navíc turistické a časově náročnější, žádné drive-in.

samozrejme pokial by bol cas a prisli by tam zaujimavi ludia, preco nie?

Tím jsi zcela určitě nemyslel mě…

Pokud jde o Jeseníky, tak tam fakt jet nemůžeme. Je mi líto, ale fakt to nejde. A turistické cache mám rád, a to i bez auta za prdelí.

Myslim, ze nektere “Trubky z Prahy” by bez problemu prijeli na event, v jehoz okoli nebude prekeskovano, precejen to mame doma, ne ? :wink: Kuprikladu ted jedeme hlavne na exkurzi, zaparit, pokecat, uzit vikend a jestli se ten nahore bude i nadale predvadet tak jako do ted, mozna ani na zadne kesky nevyrazime :wink: Kuprikladu zvazujeme zvysit denni limit rumu na osobu v nasi posadce a taktez zvazuji, zda nepozadame Miona o prebookovani ubytovani z chatky do pokoje, kde by se melo na rozdil od chatky topit…

ja to tedy beru, sefe :o)

mayinka ty si sa uz prihlasila na tri eventy, kam si neprisla, takze s rezervou :)))