Ahoj všici kačeři a kačerky… Nevím zda jste si toho všimli, ale na Kladensku (a doufám, že aspoň nikde jinde) řádí skupinka co si říká geoplundeři… Vyrabují schránku a zanechají tam vzkaz "Díky za dárky, Geoplundeři!" Já mám zatím 26 nálezů a z toho dvě byly takto vyrabovány… Myslím, že je to docelá dost ohavná záležitost a daní výrostci by se měli pěkně stydět… Jelikož vím, že to tak asi těžko bude, tak bych poskytnul alespoň malou radu na základě mých zkušeností… Ty dvě krabičky, které byly vyrabovány (Stochovská kaplička a Lego) jsou na místech, které se dají vygooglit. Což mě vede k doměnce, že geoplundeři nemají GPSku… Proto dávejte své keše více méně někam tam, kde je lze najít s pomocí GPSky…
To se občas děje. Nevýhoda masovosti českýho GC.
Dneska jsem byl na dvou keškách na kterých řádili.
[cache]GC19D4M[/cache] - Crash site of 1/Lt. Oskar Ridley
[cache]GC1G3VX[/cache] - Ploskovska kastanka
ach jo.. ![]()
zase banda typku co se nudi a nemaji co delat… ono je to casem prejde…
To se dá říct o většině kačerů :D. Tady bude problém někde jinde.
Škoda TB,či GC. :@ !! Alespoň,že zatím zůsatávají krabice na místě.No ale jestli jim to vydrží dlouho,tak budou mít doma pěknou hromadu kinderšrotu !
Zdá se, že to tu máme znova. Dne 29.9. zápis v logbooku a vybrané věci z [cache]GC1GRG8[/cache], pravděpodobně ve stejnou dobu (zatím s jistotou nepotvrzená) ztráta celé [cache]GCKT03[/cache] (byl v ní skoro nový knížečkový logbook, proto zřejmě zmizel i s krabičkou. Doporučuju tedy zvýšit ostražitost a dle možností provést kontroly, zda nebylo postiženo ještě něco dalšího. Na pozadí dotyčného/-ých pak po dopadení uspořádat středověk.
Už jsem to psal jinde - platit za členství GS všichni …
Mě by to nevadilo.
S tim jde udelat pouze jedna vec - pockat si a vypleskat ![]()
To chce znalce terénu,který je zná osobně (kde bydlí) a uspořádat "Torture Megaevent"
A všichni do fronty:D Uvažoval jsem,že si na Kladenské keše zajedu,tak si projistotu přibalím nějaké to nádobíčko:D
Ja uz ani nedycham… uz takhle nezvladam ty jonatani bobky opecovavat…
Mimo GC zastávám v historickém šermu funkci kata :)… Až je někdo chytne, dejte vědět, nářadíčko mám vlastní ![]()