Ahoj, dneska jsem šel do drogerky a koukal jsem tam na nějaký krabičky s ubrouskama. Hned jsem je začal zkoumat, jak se zavíraj, jestli by mohly být vodotěsný…nebo vidím hromádku šutrů (jedna byla v Praze před VŠCHT), tak jsem počkal, až nikdo nešel a opatrně jsem ji nohou rozhrnul…samozřekmě nic. A teď se zeptám: JE TO NORMÁLNÍ?
a co budeš dělat, až budeš mít 500 nebo dokonce 1000 odlovů? ![]()
A do děr v zábradlí šaháš? ![]()
není to normální začíná to být závislost :D:D
Kdo ví, co pak bude rozhrabávat… :o
Ještě je otázka, o čem se mu v noci zdá !! Já když byl malej, tak se mi vždycky na horách zdálo že lezu do šaliny s lyžema na nohou.
to fremen: děsím se toho…![]()
to crocky: zatím to tak častý není, ale už takhle jsem se přistih…:D:D
Ale jen by mě zajímalo, jestli v tom aspoň nejsem sám…
to znám. Já koukám na dopravní značky zezadu ![]()
v jinem vlakne :
je to uplne normalni, Úďo :D:DB)
[cache]GC1YA6J[/cache]![]()
a najednou… ticho… jak všici luští ![]()
:D:D
Já jsem uchylný na pařezy a těch v lese je… :D:D
Je to úplně normální, nechápu proč se na tom někomu něco nezdá ![]()
A co teprve takové ty velké balvany opřené o kořeny stromu - člověk by neřekl, že se něco takového normálně v přírodě fakt vyskytuje, a ono jich je! ![]()
No víš jakej to byl fofr, když jsem zjistila, že ten otazník je kousek od práce???
No ale finálka je dál, tak jsem si jí ještě dneska odpustila, ale nejpozdějc příští týden padne ![]()
A bude hůůůř…
Rozhodně v tom nejsi sám, tuhle jsem jel busem a nastoupila maminka s dítětem v kočárku a vyndala malou lock and lock krabičku s piškotama pro prcka a já hned váhal nad tím, proč nosí u sebe ta mamina kešku a ještě do ní cpe piškoty.
Člověka to pohltí možná víc, než by chtěl.B)
Měl jsi ji vynadat, že do kešek se jídlo nedává! ![]()
Já se často koukám na druhou stranu značek.
Do jiných děr se koukám, jen když si myslím, že to místo není v kolizi.
Ano, myslím, že je to normální. během doby, co si já v supermarketu prohlížím plastový krabičky, většinou žena stihne nakoupit, poklábosit s kámoškou zaplatit…a někdy i odejít domů…
:D:D:D a pak hned loguješ FTF :D:D:D