Tak jsem si dovolil připravit vlákno i pro tento plugin. Brzy pustím první očesanou verzi pro odvážné testery ![]()
Dobra prace. Tezce komplikovany takhle do zacatku. Ja si zatim vystacil s Combine skupinou o peti prikazech. Ale proc ne…
Pocatecni pripominky
- neuplna lokalizace
- logo opravdu nouzove. kdyztak se postaram o tu kacenku co pouziva quack
- neprijde mi koser aby pri prvnim spusteni program hned votravoval s chybama (NENALEZENO INI! Trikrat se pomodlete a kliknete na yes)
- ty synchronizacni moznosti bych dal pod sebe, at to neotravuje zbytecne do sirky. krasne se tam vejdou.
Dalsi pozdeji ![]()
Eště to není venku a už jsou tu připomínky :o
- neuplna lokalizace
(to není neúplná, to je úplně špatná, tou sem se zatím nezabýval, časem se to dodělá) - logo opravdu nouzove. kdyztak se postaram o tu kacenku co pouziva quack
(ani nevím jaké GeoQuack má, sem tam todle strčil aby tam vůbec něco bylo) - neprijde mi koser aby pri prvnim spusteni program hned votravoval s chybama (NENALEZENO INI! Trikrat se pomodlete a kliknete na yes)
(to snad ani není myšleno jako chyba, ale upozornění, že se prostě poprvé něco udělat musí - nastavení. Dal bych tam klidně jiný text, ale je to společný i pro další běh pluginu, tak je to takhle blbě jako chyba, PDS má to samý) - ty synchronizacni moznosti bych dal pod sebe, at to neotravuje zbytecne do sirky. krasne se tam vejdou.
(to se ti zdá, místo tam není, sou tam skrytý přístroje z PDS :D, ale to se časem porovná)
Jinak díky za rychlou reakci a kdyby bylo to logo, hned ho tam šoupneme.
Takze pro ostatni,aby si take nenabehli.
Geoquack.ini se vytvori po zalozeni nove databaze.Podotykam prazdne.
Pokud tam jako ja nakopirujete databazi GeoGetu a pouze ji pripojite,nic se nevytvori. Potom se muzete jako nekteri jedinci,kde mluvim konkretne o sobe,vztekat,ze jste asi naprosto vymasteny,proc to hernajs nechce najit.
Ten DOOM by se mel detem zakazat. Mne teda desne poznamenal ![]()
No a pak uz nic nebrani provesti synchronizaci.
Dekuji (hluboka poklona) vsem kteri se podili na tvorbe vsech techto uzasnych keskovacich ficurek ![]()
Při pokusu o první synchronizaci mi to (po načtení ini souboru) píše, že nemůže nalézt DB v telefonku.
Konkrétně ji hledá na cestě J:/sdcard/geoquack/db.db3 a správně je J:/geoquack/db.db3
Co s tím? ![]()
Mám trochu problém, plugin jsem nainstaloval do GeoGetu, ale vidím jej jen ve správci pluginů v přehledu nainstalovaných balíčků, nikde jinde však vidět není, takže jej není možné ani spustit. GeoGet i plugin jsou v poslední verzi.
Mám trochu problém, plugin jsem nainstaloval do GeoGetu, ale vidím jej jen ve správci pluginů v přehledu nainstalovaných balíčků, nikde jinde však vidět není, takže jej není možné ani spustit. GeoGet i plugin jsou v poslední verzi.
Odpovím si sám, problém způsobuje chybka ve skriptu, náprava je popsána ve vlákně které se týká synchronizace geogetu s PocketDrakem.