U kese je ocel zdrava, fotka je o tri zebriky nize. A "L" profil 50x50 trochu rezi vydrzi, ale dal jsme to neriskovali. Jinak u kese se da klec opustit a zkusit to slanenim. Doporucuji na konec lana dat uzel ;-).
Dneska pípla keška 4,3 km od HC, tak jsem bez auta na kole vyrazil. 25 minut po publikaci v Brně jsem dal na svůj vlastní svátek FTF. No není to jasný příspěvek právě sem?
Dneska odjíždím do Chorvatska. Tam kam jedu je jen jedna keška, zbytek už na dojezd autem, což tam pro mě nebude možné. Tak jsme se před odjezdem podíval znovu a hle NOVÁ KEŠKA. Tak to bude hned veselejší
Tak se zkus rozhlížet po tmavě zeleném VW Bora s českou značkou a pokud se brácha rozhoupe tak i dvěma nalepenými trekovatelnými nálepkami
Vyráží tam dnes na víkend také.
před čtyřmi lety jsem si koupil 5+1 TB a tři jsem aktivoval a poslal. Dnes při přípravě na malování jsem našel zbylé tři a můžu je tedy aktivovat a poslat do světa.
Kdo máte zájem (zejména Brňáci), Tesco v Campus Square zlevnilo krabičky lock´n´lock většiny velikostí o 20%. Nebyl jsem línohubý a zeptal se kolemjdoucí pracovnice a údajně se plánuje ešče dalších 10% dolů za pár dnů.
No já vím, že to není zase tam moc velkej výkon, ale já z toho mám radost ještě teď (jeden den po nálezu). Včera jsem dala svou 600 kešku a navíc první v Německu. Ještě nejsou zalogované na netu, ale to se během dne dožene.
Nám dnes udělala velkou radost publikace naší první založené kešky. V profilu sice máme dvě, ale ta první je adoptovaná. Vše proběhlo naprosto perfektně, bez zádrhelu. Po odeslání listingu dnes rovnou publikována. Tak snad se jí bude dařit…
V sobotu jsem ztratil při cestě na Hvozd / Hochwald ([cache]GCP0DF[/cache]) fotoaparát. Dneska už mi ho známý přivezl domů. Ten foťák našli jeho známí a poznali ho na fotce, tak se s ním spojili a už to bylo doma. Díky všem zúčastněným.