Ahoj všem!!! Tohle je můj první příspěvek a musím Vám všem pochlubit, že se nám dneska narodil georobotek :D:D:D, jménem Tobias. Váží 3200g a měří 50cm. Má se čile k světu a už se nemůže dočkat na svou první kešuli :D:D
Úžasné.
:|;):D:D:D:D
Gratulace!
Také gratuluji. Holka nebo kluk? Výraz "robotek" se totiž velice často používá obecně, tedy dítě. Tak se pochlub. Bude čůrat i ve stoje, nebo si bude jen sedat? ![]()
Budu se snažit. B)
Samozřejmě, že bude čůrat ve stoje. ![]()
Při loňském "čajování" jsem se s manželkou a klukem zmohl jenom na jednu kešku, tak jsem chtěl ústí pod keškovou horou celou vyplenit :p. Uvidime jestli oběma mrňatům bude chtít.
Doufám, že už má svůj účet na GC. Jinak samozřejmě gratuluji!
Velka Gratulace. Jen z vlastni zkusennosti mohu rici, ze tohle prislusenstvi se docela prodrazi – furt nejaky updaty
Kromě toho taky výrazně zpomaluje fungování celého systému - odhadem tak o 70 až 90 % (tedy pokud se při lovu bere s sebou a nenechá se v péči nějaké geotolerantní osoby) ![]()
Také velmi gratuluji:) Zajisté se nemůže dočkat,až na chodítku - technicky řečeno "odrážedle" bude objíždět svůj první powertrail:D (a doporučuji jak nejdříve to půjde pořídit batůžek, ať si část proviantu nese nebo veze sám a tuží se:D)
Já mám velmi tolerantní manželku, takže bude systém zrychlovat sec jí budou síly stačit. B)