Georybářská expedice do Laponska

To Pitr: prave protoze me Geotoad nevyhovoval, tak sem zacal psat vlastni program, pres ktery jsem to stahoval. Aktualizace umi taky. Filtry a podobne veci uz v nem jsou. Protoze program zatim nepovazuju za hotovy, tak jsem ho dal jenom jednomu kamaradovi. Ale jak uz jsem psal, mutu ti ho nahrat, pouzivani neni komplikovany. Vlastne hlavne jediny co neni je podpora map. Nebo pripadne pred cestou ti muzu nahrat aktualizovany svedsky cache.

tragedie: predem diky, mail jsem poslal mailem pres profil.

fhonza: moc dekuju za nabidku, pokud bych nebyl do te doby pres geotoad schopen to Svedsko pripravit pred expedici sam, tak bych se ozval. Pripadne bych mel zajem i o ten programek, tak dej vedet, az bude final version ;) 

To Pitr: protože se mě ozvalo víc lidí (vlastní ego trochu zase narostlo [:D]), vyrobil sem narychlo stránku kde je alespoň nějaký popis a taky link ke stažení. Sice to zdaleka není finál jak bych si představoval, ale používat už to jde. Ještě zítra (dnes jsem totiž na cestách) ti pošlu staženou databázi švédska, abys ji nemusel celou tahat znova.

To Pitr: V pripade ze budes zkouset program, tak je tady databaze svedska, staci rozbalit.

Kterak se da do GPS nahrat GPX vsech kesi jako POI, aby u nich byly i symboly tradicnich, multi a mysterek ?

Diky 

Pokud používáš GSAK, tak je nejlepsi pouzit toto makro:

GSAK -> Garmin POI CSV Export

[quote] FHonza: To Pitr: V pripade ze budes zkouset program, tak je tady databaze svedska, staci rozbalit.

[/quote]

Nemel bys aktualni soubor pro Svedsko ? Expedice se nam blizi, zrovna si hraji s temi makry do GSAKu a potreboval bych tam naprat neco aktualniho. Diky moc. Pitr 

Tak v GPSce uz je v seznamu uzivatelskych POI vsechny mam, ale nezobrazuji se mi vubec na mape :(  musim vycuchoat proc. kdyz si nekterej vyberu ze seznamu a dam zobrazit na mape, tak se tam symbol objevi, ale jinak ne... :( 

Jasně, spustim aktualizaci (bude to nějaký čas trvat) a dám ti vědět. Odhaduju že to bude někdy odpoledne.

To Pitr: poslal jsem ti email pres profil gc.com s popisem kde stahnout.

Svedsko