Ahoj.
Spustili jsme GeoSeznamku na adrese: http://geoseznamka.poklady.com
Napadlo nás, že když může byt mapa keší, tak proč by nemohla být mapa kačerů. Seznamka vznikla proto, že je hrozně moc kačerů, kteří nemají s kým vyrazit… přitom jsou třeba jen pár set metrů od sebe…
Třeba tak vzniknou nové týmy nebo dvojce…
Kdyby měl někdo nápad, co máme do geoseznamky přidat, dejte vědět, uprávime ji podle požadavků.
To je dobrý nápad. Hned se tam přidám ![]()
Pokud chce někdo hledat kolegu podle jednoduché mapy, má možnost i tady (vyžaduje přihlášení): http://www.geocaching.cz/mapa.php#lat=50.10493307195698&lon=14.609156035899137&m=0&z=64000&v=u&k=C,R,E,B,M,T,V,W,I&s=0&n=1&vl=&ve=
Super:p. Často když někdo z kámošů nemůže tak musím na keše sám:(. Těď možná najdu někoho kdo by občas na nějakou kešuli zašel;). Již se registruji!
Podle čeho to ta mapa bere ?
Arne1: to jsem se chtel presne zeptat, v profilu na GC.cz se prece souradnice nevyplnuji.
Pichnes se tam primo v mape sam.
Najdeš si svůj barák, klikneš pravým a nastavíš domov
Taky existuje nová služba Go 4 Cache. Ukazuje to aktuální pozici právě lovících kačerů, případně cache, kterou zrovna hledají. Zatím to podporují asi tři aplikace.
A jak to funguje? Jakou musím mít aplikaci aby mě ostatní viděli na mapě?
Jsem pro každou srandu, tak jsem tam. ![]()
Aktuálně c:geo nebo Geocaching for webOS. Možná to bude i v Handy Geocaching. Pokud používáš něco jiného, překecej autora ať to tam přidá.
Momentálně nepoužívám žádnou aplikaci. Nedávno jsem měl GCzII, ale tahle aplikace velmi často nefungovala, tak jsem ji z hd2 odinstaloval. Přemýšlel jsem že zkusím Handy Geocaching, tak jestli to tam je taky, měl bych o důvod víc si to dát do telefonu ![]()
WitkoAWendy: vyplň ty broskvoviny a budeš tam ![]()
Pod tím políčkem kam maš vepsat kód SB je link na gc.com - přímo na stránku s tvým kodem. Klikni na ten link, kod zkopíruj a vepiš do políčka. Jednoduché jak facka ![]()
osvejda napsal/a:Go 4 Cache.
Hezké. Sice to asi nikdy nepoužiju, ale líbí!
osvejda napsal/a:
Taky existuje nová služba Go 4 Cache. Ukazuje to aktuální pozici právě lovících kačerů, případně cache, kterou zrovna hledají. Zatím to podporují asi tři aplikace.
Destil mi podporu tohoto projektu v HandyGeocachingu potvrdil. Zkusime nejak vymyslet, jestli by se dalo vytvorit spojeni s Geoseznamkou… mozna by to nebylo spatne..
WitkoAWendy: Možná by sis měl ten počítač pořídit ![]()
<a href="Geocaching > Groundspeak - User Profile src="http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?uid=6adb93eb-af39-4070-bcbc-f9bccd2c39e5" /></a>
Pokud jde o Go4Cache a Handy Geocaching tak podpora je od poslední vývojové verze 3.5.3-r91. Pro zveřejňování polohy stačí v Nastavení-Go4Cache pouze zapnout zveřejňování a mít vyplněný Geocaching login v Nastavení-Obecné. Nic víc.
PS: Omlouvám se za off-topic, ale nedalo mi to. ![]()
to WitkoAWendy: přesně s timhle už jsem několikrát potýkal, naposled dneska, tak už to snad nezapomenu.
Problem je opravdu v neviditelnym znaku pro odřádkování, v podstatě něco jako enter.
Netušim na čem internet provozuješ, ale předpokládam mobil a Operu, nejspíš Mini (nejsi zdaleka sam, co vim jsme takový ignoranti minimalně 3).
Po zkopírování odkazu se musíš přepnout z nativního editoru textu na ten operáckej, kde jsou přes text vidět bílý a šedomodrý pruhy, naject kurzorem vždycky na začátek, máznout a furt dokola dokud to editační pole nebude celý bílý. A mělo by to fachčit.
Ps. Teď mi došlo proč mi vlastně nefunguje na fóru odkaz na profil, jdu si to poladit
pps. v opeře 4.2 to nefunguje, ale zas takovej ignor asi nejsi [:)]