Znáte to také?
Stojíte si takhle na zastávce, čekáte, a všimnete si támhleté škvírky a musíte se notoricky jít podívat, zda-li tam není něco schované? ![]()
Já to mam přesně naopak, já se jdu podívat, zda-li by se tam nedalo dát něco schovat ![]()
Znáte to také?
Stojíte si takhle na zastávce, čekáte, a všimnete si támhleté škvírky a musíte se notoricky jít podívat, zda-li tam není něco schované? ![]()
Já to mam přesně naopak, já se jdu podívat, zda-li by se tam nedalo dát něco schovat ![]()
Pokud ta škvíra je aspoň půl metru široká, aspoň 20 metrů dlouhá a nezamřížovaná, tak samozřejmě všemi deseti ![]()
Fuj mikro… ty nemám rád… zato pořád přemýšlím, jak schovat 50 litrovej barel… neví někdo?
Taky jsem nad tím přemýšelel… něco jako Sokol Liben, ale asi trochu větší a v čistším provedení… Ale vidim to prostě vzít krumpáč a lopatu a jít si v noci zakopat ![]()
panebože Libeň s tvrdym y…
No to je mi jasné… já jen jestli někdo neviděl nějaké originálnější uschování než pod zem.
NO neviděl, ale myslím že někde si udělat takovou "chráněnou" "veřejnou" bednu (třeba něco ala rozvodní skříň), ale fake, tak by to jít IMHO mohlo ![]()
Je to jednoduché: když to nejde pod zem, vytáhni uprostřed lesa na laně na nějaký strom.
Jestli chceš originální uschování large keše, tak se mrkni do Rokycan na [gc]GC14WC8[/gc] - to je opravdu velká bedna a velmi originální způsob přístupu, nebo na naší [gc]GC18HT9[/gc], která je ale schována v podstatě standardně.
To už jsem měl také vymyšlené a málem to realizoval. Jenže na cizí sloup to zavěsit nemůžeš, a svůj si těžko postavíš.
Setkal jsem se na Brdech s keškou Krejčovka http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC18HT9a tam byla jako krabička použitá auto chladnička. A schovaná byla ve škvíře ve skále mezi kameny a i když byla zabalená v červeném pytli, tak bylo docela těžký jí najít.
Naší [gc]GC18HT9[/gc] jsem zmiňoval o 2 příspěvky níže ;o). Nebyla to autochladnička, ale velkej čtyřhranej kýbl od barvy
I když - tvar a velikost skoro odpovídá ![]()
pixies napsal/a:
No to je mi jasné… já jen jestli někdo neviděl nějaké originálnější uschování než pod zem.
[cache]GC17JBE[/cache] ![]()
dojdete se tam ale podivat, ne ze to vyzblebtame tady ![]()
pixies napsal/a:
Musíš na západ… do ZOO v Plzni [cache]GCZ5TG
[/cache] nebo do Rokycan [cache]GC14WC8
[/cache]
Dain a Olik napsal/a:
pixies napsal/a:
No to je mi jasné… já jen jestli někdo neviděl nějaké originálnější uschování než pod zem.[cache]GC17JBE[/cache]
dojdete se tam ale podivat, ne ze to vyzblebtame tady
Jo, ta je dost hezká, příjemná vzpomínka ![]()
Dain a Olik napsal/a:
pixies napsal/a:
No to je mi jasné… já jen jestli někdo neviděl nějaké originálnější uschování než pod zem.[cache]GC17JBE[/cache]
dojdete se tam ale podivat, ne ze to vyzblebtame tady
Presne jsem si na ni vzpomel:-)
watchick napsal/a:
Znáte to také?
Stojíte si takhle na zastávce, čekáte, a všimnete si támhleté škvírky a musíte se notoricky jít podívat, zda-li tam není něco schované?
přesně to občas dělám i já a dokonce se mi to dvakrát vyplatilo: takhle jsem našel jsem 2 multiny (jedna byla z toho disablovaná :D).
Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Pokud ta škvíra je aspoň půl metru široká, aspoň 20 metrů dlouhá a nezamřížovaná, tak samozřejmě všemi deseti
tak u tebe se nedivim, že-by styx2? ![]()
Pokud chcete videt fakt poradnou krabici a zajimave nevsedne umistenou, tak si zajedte semhle http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=2b128ffe-764a-4cb2-a8c5-d7ed88039d71
To je pro mě strašně daleko, něco takovýho by se mělo založit i v praze, asi začnu pátrat a pátrat třeba moje příští ![]()