Když se kouknete do předchozích ročníků tohoto eventu tak podle mě oblíbenost dost roste.Myslíte, že letos event překoná hranici 500 nicků a stane se tak MEGA EVENTEM?My si myslíme , že by se tak stát mohlo .Jaký je Váš názor a dorazíte taky?
Když si vzpomenu, jaký fronty na pouštění lodiček byly minulý rok, tak bych i věřil tomu, že se ta hranice 500 účastníků překoná. Já somozřejmě nemůžu chybět, takže se tam určitě potkáme.
Ona ta hranice 500+ ucastniku neni ani moc smerodatna. Letosni mega event Geocoinfest v SLC ma zalogovano mene ucastniku (ted neco malo pres 300) nez lonske geoskorapky, nektere mega eventy maji i pod 300 ucastniku. Mega event podle me musi splnovat i jine podminky nez jen pocet ucastniku. Myslim si, ze by ale GS neschvalil pouze malohodinovou akci jako mega event. Mega eventy jsou vetsinou celodenni akce. I kdyz mozna, prekona-li se ta hranice 500 ucastniku, tak muzou byt kratke i mega eventy. ;)![]()
Jinak jsem velmi rad, ze letosni geoskorapky budou 4 hodiny pote, co pristanu na letisti. Takze se mohu zucastnit. ![]()
Určitě dorazíme, je to supr akce. Nevím, proč by organizátoři nemohli zpětně požádat o změnu na Mega Event, pokud bude 500 nicků… ale asi to není podstatné. Byl by to ale pěkný pre ME pred ME, co nás v ČR čeká v příštím roce.
My zase jedeme den predem na Vanocni Sazavu…tak se snad neutopime a nezmrzneme ![]()
No logoval jsem WA mezi prvníma a když sjem to odeslal, tak jsem kouknul, že dost lidí o tom mluvilo taky… ale je to na Šamanovi, aby pak zpětně požádal… 500 nicků je ale reálnejch…
Měl by někdo zájem o eventové CWG?? My ano. ![]()
Co vy na to - myslíte, že by byl Šaman ochotný je při velkém zájmu nechat udělat?? ![]()
eventové CWG by jsme taky brali.Zajímá nás ale jiná věc.Nebyloby lepší dát třeba na tuto akci dva logbooky??Přeji jen před rokem něco přes 300 nicků a než se to podepíše:).Nebyl jsem tam,jak to probíhalo???
Logování nijak zvlášť nezdržuje, fronta vzniká hlavně kvůli vypouštění lodiček - k Čertovce se naráz moc lidí nevejde. Ale co, ve frontě si aspoň popovídáš se starými i novými známými.
Docela hloupá otázka, CWG beru všema deseti.![]()
to abych si nechal udelat dalsi CWG abych menil i mezi kačery:)
Eventove CWG prosim rozhodne ANO!!!
Eventové CWG asi žádný jejich sběratel neodmítne. Ještě jsem WA nelogoval, ale chystám se manželce udělat radost a přivést jí mezi cca 500 potenciálních gratulantů k jejímu svátku. ![]()
no to když jí každý potřese rukou tak jí pár měsícu nebude moc použít vůbec na nic a to není nic proti tomu když jí dá každej pusu to bude nával na kožním ![]()
Kdyz to tady tak ctu, tak si rikam, ze bych asi prisla taky. Jenom se mi tam nechce samotny, tak doufam, ze premluvim druhou pulku geodvojky:) Lodicky jsem naposled poustela jako mala holka v potoce, tak se tesim:)
No, my bysme eventove cwg urcite brali taky ![]()
Ahoj moc ráda Vás všechny pozdravím a lodicku skořápecku vypustím !!!
Jo a to CWGécko taky chcůůů.
Pa KK
přemýšlím nad tím jestli se přihlásit,já na takovéhle hromadné hurá akce moc nejsem,ale asi by to mohla být sranda:D
Tak zatím je přihlášeno něco přes 200 lidí, my přijedem taky ![]()
jj, Geoskořápky mají stoupající tendenci a myslím, že letos by se jim to mohlo povést smiley Schválně jsem se díval na statistiku Will Attend/Attended v jednotlivých letech a je to fakt moc pěkný… 54/92, 136/190, 280/357 a 207 nyní/???