POZOR POZOR POZOR
Pro všechny milovníky geocoinů jsme připravili speciální eventovou limitovanou edici coinů (250 kusů), kterou si budete moci vyzvednout pouze na Geoskořápkách 20.prosince 2009, a to již od 17 hodin!!!
Mince bude v provedení antique silver (jedna strana 3D, druhá obrázek zalitý pod epoxy vrstvou, vločky po obvodu 2D)
Cena 280,-
Platbu budete moci provést přímo na místě konání Geoskořápek (v tomto případě si pokud možno připravte přesnou částku, ať nezdržujeme s vracením ;o), ale preferovali bychom platbu na účet (u Čertovky bude spousta lidí a zima ;o))
Objednávky přijímáme na mailu: [email protected] (do předmětu zprávy uveďte "Geoskořápky - váš nick") - na každý nick je možno objednat max 2 mince!!!

Hezka prace, objednavka odeslana
pred Vanocema se vzdycky nejaky ten darecek hodi
Diky za nej ![]()
Už jsem také poslal objednávku
Díky.
Ahoj všem
Ten parádní kousek jsem si již objednala, tak doufám, že až ho v keškách najdete, budete na něj hodní ![]()
Na geoskořápky a na Vás všechny už se moc těším, tak lovu zdar.
Kolina Kamila
Objednano, poslano, dekujeme za skvely napad i hezky coin, a tesime se (samozrejme i na akci) … SCHW
Pěkný kousek spojený se super akcí. Také jsme si jeden objednali a už se těšíme.
takze letos uz nebude na kampe klasicky jen jedna fronta, ale i druha na coin ![]()
Jaký bude mít mince průměr?
průměr mince: 1.75" (45mm)
Vynikajici!!! Jste jednicky. Okamzite si ho objednavam…
jak jsem si už zvykl při shlédnutí těchto návrhů v Plzni, tak výsledek bývá ještě o něco lepší, takže není co řešit… objednal jsem si 2 kousky…
Objednáno. Díky za krásný nový GC
Super!!! Dobrý nápad! Také si jeden objednáváme.
Díky…
Taky jeden beru B) Moc pěkný … ![]()
Taky bereme jeden,je nádherný
Nádhera! Už se těším až ho budu mít v ruce ![]()
Poslal jsem mail, ale napsal jsem spatný predmět, snad nevadí.
Objednáno, díky. Snad mail dorazil v pořádku.
Mluvilo se o CWG a bude dokonce geocoin?
Super, taky už jsem objednal.
a co tedy CWG,bude nějaké???