Geostarci - přihlaste se !

PaBa dal podnět a tak se toho chytám. Starci nestyďte se a přiznejte svůj věk. Nejde tady o ješitnost, ale o docela normální zvědavost jak vypadá naše komunita na pravé straně Gaussovy křivky. Hillary přiznal ročník 1948, já hlásím 1942 a necítím se zatím na odpis.

A co druhá strana křivky?!?

Kdo je vlastně u nás nejmladší samostatný cacher (se svým 1991 si naděje nedělám [;)])?

to mas v inom vlakne, zapatraj, gringo [:)]

Tak opatrne s temi starci!!  [:)] [:)] Kazdy je tak stary , jak se citi a ja se zrovna citim tak do tanecnich. Jo a jsem rocnik 1952.

Ano, take se citim jako zastupce stredniho veku. (1953)

Noooo, tak světlo světa jsem spatřil přesně v polovině minulýho století (1950 [^] 4. 2.),  další členové týmu pak později (i když taky v minulým století).

[quote] Tom Klíčník: Já se cítím na důchod. A čím dřív, tím líp - ať si ho užiju relativně ve zdraví [:D]

[/quote]

Tak tohle uz mam davno vyreseno: do duchodu by se melo chodit tak v 18 letech, no a tak bratru v 50 by (kdo by mel zajem) sel na jeden az dva roky pracovat, aby neumrel v nevedomosti co ze to ta prace vlastne je. [H]

A zprisnim podminky: kdo se narodil v nejake vyznacne datum? (Treba jako ja na Novy rok) 

[quote] Tom Klíčník: Já se cítím na důchod. A čím dřív, tím líp - ať si ho užiju relativně ve zdraví [:D]
[/quote]

Ano, souhlasím - mame s Velkym Havranem stejne pocity a proto jsme vymysleli zlepšovák[:D]

Do důchodu by se mělo chodit ve 40, být v něm tak 20 let a pak jít zase dělat dokud bychom nezaklepali bačkorama[:P]

Určitě by to bylo spravedlivější, nebot by si kazdej toho volna alespoň uzil. Pochybuju, že až neudržim myslenku ani moc budu mit z duchodu ten spravny pozitek. A na kese mne nejspis take nikdo na koleckove zidli vozit nebude...[:^)]

Na významné datum jsem se také narodil 27.4. (akorát že  významné připadá jen mně).

Vzghledem k tomu, ze jsem vyhral opposite vlakno se taky asi neuplatnim… ALE podporuji napad z predcasnym duchodem… za par let skoncim se skolou, a do prace se mi nechce, takze by to vyresil predcasny dochod, stat by platil a ja bych mel hafo casu na caching, no ne?

[quote] seedcorp: Vzghledem k tomu, ze jsem vyhral opposite vlakno se taky asi neuplatnim.... ALE podporuji napad z predcasnym duchodem..... za par let skoncim se skolou, a do prace se mi nechce, takze by to vyresil predcasny dochod, stat by platil a ja bych mel hafo casu na caching, no ne? [/quote]

No to si ale pochopil spatne[:D]

Nejprve by si musel 20 let pracovat, pak na 20 let do duchodu a pak zase uz jen pracovat.....

Tu ja pišu akože na tu druhu stranu křivky,ja su ročnik 1995 , je tu někdo mladči? :wink: Tuž je jasne jak cyp že ja,ale ať se třa ozve

1997

Jsme rocnik 1954

ja jsem na H.CH.Andersena ale letapane 76 … :wink:
tak nevim, na jake strane te krivky vlastne jsem.. :wink:
M.

No já jsem ročník 1993 a narozky mám zítra. :slight_smile: Bráška je ještě o 2,5 roku mladší (1995) a jako cahceři fungujeme spolu, ale samostatně. Naši s nami jezdi, obcas i najdou, dkyz my jsme bezradni, ale svuj vlastni ucet nemaji, takze prvenstvi jakjozto nejmladsi asi zatim drzi bracha. :wink:

Přesně jak píšeš :slight_smile:

at pocitam jak pocitam, zatím mi cacheman vychazi o dva roky mladsi :wink:

mi je 36, ale starý nejsem jenom trochu více pamatuju. :slight_smile: