Nazdar kačeři. Mám pro Vaše přítelkyně super zprávu co Vám koupit pod stromeček. Jsem totiž objevil na trhu takové neoficiální geotrenky ![]()
Na netu jsou na http://textilnitka.hobi.cz/index.php?a=detail&d=457 ale jináč je můžete koupit v Brně. Já si koupil trošku jiný než jsou na fotce takový volný, takže super ![]()
Ted v tom budou vsichni chodit na eventy:D:D:D
Taky mám jedny boxerky, ale jsou černý a na zadku je napsáno CACHE - manželka je koupila někde v zahraničním shopu na inetu.
a hledala manzelka nekdy tu "CACHE"?:D:D
Nic pro mne, já jsem slipař !!
Nojo, i Pavel Dobes, znamy propagator trenek nosi pod trenkama slipy. Viz pisnicka Bokomary Antitrenkova ![]()
toz to je skvela prilezitost urobit anketu medzi cachermi - ste trenkari alebo slipari?
Ja sa hrdo hlasim medzi trenkarov ![]()
Tak nikdo se do ankety nehrne? Chm chm…
Tedy ja se rozhodne hlasim k trenkarum, ale pozor, rozhodne ne pokud jde o takove ty oldschool plandave…
Ted posledni vykrik techniky, co jsem vyzkousel, je pradelko z bambusoveho vlakna. Super!
No nee, nedelam si srandu… ![]()
Myslíš něco na způsob takových těch sukének z palmového listí, jak jsou vidět u některých pokrokových domorodců? :)![]()
Máte to mít! :D;)
Btw já jsem trenkař ![]()
Už jsem hlasoval: trenky vedou 2:0:0:0:0 ![]()
Nojo a co takový výkřik módy co se jmenuje trenkoslipy? Ten se řadí kam? ![]()
Něco jako boxerky? Tuto možnost jsem zvažoval, ale nakonec nezařadil - daný nositel ať se vyjádří dle sympatií k tomu či onomu :).
Zveřejníš pak, kdo co odpověděl? :D:D:D:D:D:D
Chybí tady bombarďáky!!! Nemůžu hlasovat :D:D:D
No, to je otázka - asi o tom dám anketu :D.
Trenkar…ale co kdyz nekdo nosi tanga?![]()
EDIT:uz to vidim vlevo dole ![]()
Proč myslíš, že chci vědět ty hlasující? B)
Na úchylárny jako např. geocaching nosím dámské prádlo
A na multiny zásadně v barvě žluté.
PS: Pánové, pozor při tom prohlížení. Cowboy drží v ruce nůžky! :o
sssssss :@