Nechal jsem si dělat trička s barevným logem geocaching.com, vyšly super.
Ale na geoburčáku jsem viděl někoho, kdo měl tričko s nápisem I’m not lost I’m geocaching, což se mi strašně líbilo. Nevíte, jestli na to není nějaký copyright nebo tak něco? Že bych si to upravil a vytvořil podle sebe.
Btw: pokud někdo chcete trička za cca 120 Kč s logem geocaching.com a to v jakékoli velikosti a asi v 10 barvách, tak můžu zprostředkovat kontakt na člověka v reklamce, kterej mi to dělal. Kvůli licenčním podmínkám groundspeaku to nemůžu prodat sám.
Můžu ti říct, že to barevný logo vypadá fakt dobře. Dokonce po mně chtěli lidi, abych jim to nechal udělat bez textu geocaching.com, protože se jim líbily ty ikonky a barvičky.
Ale samozřejmě není problém zorganizovat tričko s ještěrkou :o)
No bylo by na case na druhou varku, zrovna dneska jsem delal ostudu pred nahodne potkanymi cachery ve vysisovanem a deravem olive tricku… Honzo, ctes to?
Pod tohle se podepíšu taky. Trička mám ještě sice OK, ale hlavně proto, že je dost šetřím jako vzácnou geo-relikvii, tzn. v nich neskládám uhlí, nemaluju pokoje, neopravuju auto apod. Takže bych rád přikoupil další.
Ohledně loga GC.COM a případně různých doprovodných, byť vtipných sloganů - ani jedno na sobě nosit (z rozdílných důvodů) nechci
Nebo te nekdo zazaluje :] / at nam copyright laws pripadaji jakykoliv, jsou tady a funguji. vezmi to z jineho konce - napriklad na slogan ‘ja jsem nezabloudil, ja… bla bla’ asi zatim zadna americka firma copyright mit nebude… a vzhledem k tomu, ze s tim trickem asi budes chodit vic u nas nez v americe, ta cestina nemusi byt od veci, aspon nad tim pak muzou premyslet i ty babicky s nusi a dedecci s trakarem, ktery nekde na polni ceste potkas.
Angličtina je v tomto případě určitě smysluplnější, když je tam použito to slovo “geocaching” (podstatné jméno/sloveso ve stejném tvaru).
Ten copyright bych vůbec neřešil - pochybuju, že má Cafepress.com licenci na všechny své výtvory a jestli ano tak si nemůžou pamatovat co je vlastně jejich a co ne - např. v kategorii triček naleznete “171,000 designs on 3,440,000 products” tak to by měli mít tím pádem licencované asi úplně všechny trička na celé zeměkouli, protože 171 tisíc různých triček běžný člověk za život nikdy neuvidí
Jo, přesně. Navíc, co vymyslet? 'ja jsem nezabloudil, ja… ’ - co? Co já? Co vymyslet, aby to nepůsobilo jakio pěst na oko?
Myslím si, že třeba decentní logo na tričku je super. Protože mudlu to nijak zvlášť neupoutá a kačer hned pozná a ví na čem je. Já osobně ostatním kačerům raději o sobě řeknu, že nejsem mudla, aspoň a) je tolik nevyděsím b) se s nima můžu seznámit. Z tohoto pohledu už ten nápis až tak decntní není, ale třeba něco vymyslím :o)
No a co se týče copyrightu, až na mně někdo vlítne, tak řeknu, že Miták mě to povolil, ju? ;o)))
Ja se omlouvam, protoze si nepamatuji jmeno geocachera, ktery mel na geoburcaku ono tricko “I am not lost, I am geocaching!”, ale libilo se mi natolik, ze jsem se ho zeptal, jestli muzu onen slogan kopirovat a bylo mi to dovoleno. Takze v tom problem nevidim a min. jedno triko si sam udelam. Mozna bychom mohli zjistit nebo se sam prihlasi majitel onoho tricka a domluvime hromadne trickovani :)))
To jsem byl ja. Koukam, ze triko je popularni. Vyhrali jsme ho o letosnich vanocich v tombole. Svedla se o nej velka bitva. Bohuzel neim, ktery kacer ho pod stromecek dal. S tim copyrightem bych to neresil.
Ani ja bych ten copyright neresil, zvlast kdyz to nechces prodavat - a ve velkem. Tohle zdaleka neni pripad toho, ze nekdo da na plakat “Upec treba zed” a pak prohraje soud… Mimo jine je tenhle slogan daleko logictejsi :-D!
Jinak bitva o to tricko byla o vanocich opravdu tvrda - svedci o tom i tahle fotka, na ktere Petulka aspon na chvili trima dva nejoblibenejsi dary !