GeoTrophy a MyFound

Inštalačka My Found - iba exe 5.9.5.1

Zle sa mi to testovalo, pretože sám nemám ani jednu kešku zo zoznamu GeoTrophy, čiže som to robil "naslepo". Práve preto som teda doplnil v nastaveniach možnosť zapnúť zdroj dát na "testovanie", kedy by sa mali zobraziť všetky dáta zo zverejneného xml súboru.
"Nej " kesky a pripadne puzzle snáď doplním ak bude k dispozícii ďalší xml.

Uvítam pripomienky a nápady na vylepšenie a doplnenie programu..
.

Za projekt GeoTrophy mockrat dekuji. Priznam se ze programek neznam, takze vyzkousim :slight_smile: Doufam, ze ti co maji uz narok na nejake geotrofeje se pochlubi svym profilem :slight_smile:
XML pro puzzle na web dodam, Ceska Nej nechavam zatim jako pokus :slight_smile:

Aj ja diky za vsetkych, ktory radi zdobia…
Teraz zistujem ze lokalne to fungovalo spravne ale na webe gc.com sa uplatnili css a bolo to v prde…
Dalsi update to riesi.

Jojo to se mi taky stalo, kdyz jsem uz mel hotovy to puzzle, zjistil jsem ze na gc.com mi to vyhazi pozicovani pres css :slight_smile: nasesti to slo i jinak takze jsem to cele nemusel splachnout :))

pridal jsem na web xml i pro to puzzle a je tam i rovnou ukazka jak sestavit html, takze pokud to budes chtit pridat a tedy i otestovat tak predem dekuji :slight_smile:
Ted me napada, ze bych mohl tohle kopeckovy puzzle udelat i pro Slovensko, koukam ze tam zasahuje 17 geomorfologickych oblasti takze by to asi vyslo na 6x3 puzzle :slight_smile:

Nevidim tam ten xml pre puzzle..mozes sem dat odkaz?
Za Slovenske kopceky v puzzle budeme len radi…

Inštalačka My Found - iba exe 5.9.7.1

• GeoTrophy - viacej obrázkov na 1 riadok
  • zapracované GeoPuzzle
  • náhodné generovanie GeoPuzzle,GeoTrophy - na odskúšanie

http://mozigo.zubor.net/system/files/MyFoundInstaller_5.9.7.1.exe

chtel jsem programek vyzkouset, ale nejde mi to stahnout, vypise se hlaska:
Prístup odmietnutý
Nemáte oprávnenie na pristup k tejto stránke.

Na mozigo webe sa da stiahnut len po zaregistrovani…
Odtiatlo sa da stiahnut aj bez registracie.
http://www.edisk.cz/stahni/20502/MyFoundInstaller_5.9.8.1.exe_1.3MB.html

super, diky, jdu to testnout :wink: