Zle sa mi to testovalo, pretože sám nemám ani jednu kešku zo zoznamu GeoTrophy, čiže som to robil "naslepo". Práve preto som teda doplnil v nastaveniach možnosť zapnúť zdroj dát na "testovanie", kedy by sa mali zobraziť všetky dáta zo zverejneného xml súboru.
"Nej " kesky a pripadne puzzle snáď doplním ak bude k dispozícii ďalší xml.
Uvítam pripomienky a nápady na vylepšenie a doplnenie programu..
.
Za projekt GeoTrophy mockrat dekuji. Priznam se ze programek neznam, takze vyzkousim Doufam, ze ti co maji uz narok na nejake geotrofeje se pochlubi svym profilem
XML pro puzzle na web dodam, Ceska Nej nechavam zatim jako pokus
Aj ja diky za vsetkych, ktory radi zdobia…
Teraz zistujem ze lokalne to fungovalo spravne ale na webe gc.com sa uplatnili css a bolo to v prde…
Dalsi update to riesi.
Jojo to se mi taky stalo, kdyz jsem uz mel hotovy to puzzle, zjistil jsem ze na gc.com mi to vyhazi pozicovani pres css nasesti to slo i jinak takze jsem to cele nemusel splachnout :))
pridal jsem na web xml i pro to puzzle a je tam i rovnou ukazka jak sestavit html, takze pokud to budes chtit pridat a tedy i otestovat tak predem dekuji
Ted me napada, ze bych mohl tohle kopeckovy puzzle udelat i pro Slovensko, koukam ze tam zasahuje 17 geomorfologickych oblasti takze by to asi vyslo na 6x3 puzzle