Za sebe: slovenstina vubec nevadi. Jen pokud se v HTML budou vyskytovat nejake texty (vystup jsem zatim nevidel, takze jen spekuluji), bylo by dobre, aby byly v jazyku, v kterem je zbytek statistiky.
Ja se slovencinou nemam zadny problem a verim, ze 99 % lidi taky ne, ale pokud to chces udelat bilingvni, tak mi to klidne posli, prepisu to. [email protected]
Nebude vadit. A pomoc s překladem také nabízím. Už mám nějaká léta a bývalí spolužáci byli z Košic. Takže v pohodě. ![]()
Mrknul jsem se na stránky GeoPuzzle a jde o nádhernou "zbytečnost," která přesně odpovídá mému naturelu. Takže díky za odvedenou i čekající práci a těším se velmi.
Ďakujem všetkým za ponuky pomoci s prekladom, hlavne gordovi za testovanie, upload, a cenné rady. Samotný plugin lokalizáciu snáď ani nepotrebuje (obsahuje jediný text) a v generovanom HTML sa nachádzajú len názvy kopcov, hradov, kostolov a rekordov, ktoré by tiež nebolo správne prekladať.
Samotnú stránku skriptu na geoget.ararat.cz som sa rozhodol ponechať ako sociálny experiment v slovenčine.
Pravdupovediac, nechcel som už nikomu pridávať robotu. Ak to ale bude robiť problém, s niekoho pomocou to rád dám do poriadku.
Verzia 1.0.0 je teda na svete: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:geopuzzle
Vygenerované súbory s jednotlivými puzzle nájdete podobne ako v prípade BadgeGen II priamo v adresári pluginu.
Akékoľvek návrhy, pripomienky, prípadne chyby prosím hláste v tomto fóre. Pokúsim sa postupne dať dohromady nejaký TODO list pre ďalšie verzie, predbežne ma napadajú tieto vylepšenia:
- možnosť voľby generovania iba SK/CZ puzzle
- možnosť voľby akéhokoľvek výstupného kódovania
- lepšie počiatočné umiestnenie pluginu v menu (vedľa GgStat, ak je nainštalovaný)
Barevné ptákoviny ve statistice miluju,takže moc díky za plugin.Celkem bych uvítal u puzzlí i textovou část se seznamem jednotlivých dílků. Umím si to tam šoupnout sám, ale aby to vypadalo k světu,to nezvládám. Jinak poklona všem soft nadšencům, tvořícím ve svém volném čase GeoGet a jeho doplňky.
Malé doplnění předchozího příspěvku: myslím tím seznam kešek, ne popis jednotlivých dílků . Ten je vyřešen perfektně.
Hezké!
Narazil jsem na chybu - hrad Pecka [cache]GCX7J6[/cache] nestačí k zobrazení dílku? (asi je tam v seznamu jen ta stará archivovaná [cache]GCQ1TN[/cache])
Pozeral som na zdrojové dáta, a pre hrad Pecka by mala byť smerodajná práve tá aktívna GCX7J6. Pokiaľ si ju pozrieš v GeoGete, je správne označená ako nájdená? (t.j. zelený riadok s červenou "fajkou" pred kódom skrýše) Prípadne ak použiješ filter "Found" je medzi nimi?
a já přidám další chybku, neoznačil se mi v CZ hradech Ledeč nad Sázavou - [cache]GC1RD64[/cache]
nález tam mám.
Jinak mám jen chválu, vypadá to moc pěkně, děkuju za implementaci do GG
Paráda, skvělá práce, díky moc. A myslím, že je nejvyšší čas do toho začít brblat ![]()
Nebralo mi to Křivoklát, tak jsem se díval do kódu a vypadá to, že je to proto, že v souboru PuzzleCZ.pas je u toho GCcode na konci ještě mezera. Týká se to u CZhradů i dalších asi 10 kousků. Po odstranění mezery to jede pěkně.
Ja za jednoho z rodicu GeoPuzzles za tento pocin velmi dekuji ![]()
dr.vota: ano v seznamu je GCX7J6, pokud by se ti tedy nezobrazila musela by byt nekde chybka.
Privadi me to k myslence, ze pokud nekdo ma u hradu, kopce, kostela atd odlovenou archivovanou kesku k tomuto objektu, asi by bylo zahodno tuto kesku zaradit take na seznam, aby si mohl pripsat dilek i kdyz nema odlovenou kesku ze seznamu. Takze kdyby na toto nekdo z dlouholetych lovcu narazil, dejte vedet ![]()
Ajajaj, Netorack, ďakujem! Tam je pes zakopaný. Generoval som to zo zdrojového XML programovo, a nevšimol som si že došlo k niečomu takému. Opravím to hneď, a nová verzia bude snáď online ešte dnes!
Verzia 1.0.1 s opravenými Českými hradmi je k dispozícii: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:geopuzzle
Postihnutých bolo 14 hradov, pri iných puzzle sa tento problém nevyskytoval. Ďakujem za promptné testovanie. ![]()
Hezký to je, puzzle se mi líbí mnohem víc než odznáčky, jen tak dál, alespoň mi ubyde práce na GgStatu.
Nevím, jestli jste to tu řešili, tak se kdyžtak omlouvám za duplikát. Mě se v puzzle nezobrazil najitý Grabštejn.
Naivko ![]()
Aktualizuj na novou verzi.
Prosím vyskúšaj aktualizovanú verziu 1.0.1 a daj vedieť, či to pomohlo.
Super počin, děkuju. Sice mám vybarvenej jenom jeden dílek, ale co ![]()
Po opravě mi to jede, díky.