geovaching.cz - mapa

Jak se mohu přidat mezi uživatele na geocaching.cz - mapa?Díky

precist si navod vlevo :wink:

V Mozille to nefunguje a v Exploreru se mapa pro jistotu ani nenačte…

Co máš konkrétně na mysli? Ve FF i GCH se mi mapa normálně zobrazuje.

Mně teda nefunguje na počítači s Win2k už docela dlouho silně toužícíma po přeinstalaci kde co, ale zrovna tohle šlape v pohodě v Mozille, SeaMonkey, Firefoxu i Exploreru, aspoň teda ve verzích, který mám (až na ten IE poslední možné). Jen Opera má problémy s kontextovým menu po pravém kliku, ale možná na to je nějaký fígl, nevím.

Testovací verze a shift + click

No, ja mam s mapou v Opere trochuvic problemu, ale v pohode s tim ziju.

• obcas se na mape nenakresli mapa, ale jen ikonky kesi, musim mapou posunout o par bodiku a pak se uz mapa nakresli spravne
  • zobrazeni turistickych tras je na tom podobne, jen se nezobrazuji casteji a ne vzdy se mi povede je vyse uvedenym zpusobem "dokreslit".
    Obych byl uplny, verze Opery: 9.52

Jedu v IE v pohodě to funguje ,ale pro vpřidání se do mapy je se třeba prvně přihlásit. Nepřihlášeným mapa nefunguje .

cau lidi hey pls poslete mi mapu ČR na geocaching pls poslete mi link nemuzu ju nikde najit

Po přihlášení v levém menu položka "Mapa"?
Na geocaching.com v sekci Hide&Seek a Cache odkaz "Or, search with Google Maps"?
Z těchhle informací už snad link vycucáš sám, a ještě velice doporučuju v horní liště odkaz "Wikipedie" a pročíst si aspoň základy.:slight_smile: