Náhodně jsem se dozvěděl, že vybrané finance nedostačovaly na pokrytí nákladů a Junet se Sluníčkem museli doplácet ze svého. Chtěl bych jim přispět.
Kdo se ke mě ze zúčastněných přidá?
EDIT
seznam příspěvků:
1.WAV
2.Cyklodav
3.Kareha
4.Swenney
5.Jakteam
6.JirkaP
7.MarcanC
Přidám se.
Jasně, např. Benedikt nemusel platit vůbec a za psy se jinde platí nemálo.
To je naprosto samozřejmé, počítej s námi.
No mám návrh. CITO Hanácké uklízení.
Rozhodne souhlasim - take jsem nad tim premyslel ale bylo mi receno ze se to tak nejak vyrovnalo. Takze se urcite pripojim.
[color=blue]Já samozřejmě taky, jaký je postup, komu to předat?[/color]
Díky za podporu, ta sekyra bala řádově ve stokorunách, pokud sluníčku nebudu počítat pobyt (což si určitě zaslouží za to co pro nás udělala), sebe počítám, normálně, jako každého, kdo se účastníl. Mělo to vyjít (dokonce jsem si myslel, že zbude i na dodatečnou výrobu CWG), jenže se zde vyklubaly jiné vlivy. Určitě pokud budu příště pořádat podobnou akci, nechám si písemně potvrdit podmínky, aby mi nebyly účtované poplatky, se kterými jsem nepočítal, a i jiná cena lůžek, než byla domluvena. Byla to moje osobní chyba, i cenná zkušenost.
I když to je řádově ve stovkách tak neni pražádny důvod, proč bys je mel doplácet Ty za nás. Stačí co jste pro nás se Sluníčkem udělali.
Já to taky beru, přijel jsem sám místo nahlášených dvou osob, takže s doplatkem počítám…
Pro mne by bylo nejlepší se spojit třeba s WAVem na Hanáckém uklízení. Tedy pokud tam ještě jede?Moje účast na Svačince je zatím nejistá.
Souhlas. Doufam ze se v brzke dobe potkame nekde na eventu abych mohl dorovnat nedoplatek v kapalne podobe.
Nestíhám nic z kešingu a tady vidím… je mi normálně trapně za tuhle diskusi. Bzučiak! Ty nevíš, co praví Plzák?? Zatloukat, zatloukat zatloukat! Z chataře se vyklubal debil první třídy, to však není k řešení pro kačery, jen poučení pro nás. I když jsem neplatila tak samozřejmě si svoje zaplatím, o tom žádná. JUNET, ty koni, jsme dva metry od sebe a debata přes gc.cz… ahoj se všemi na Svačince!
Já to říkám tež, nic nechcem zavinili jsme si to sami, když chatař po něco potřeboval, šel namazat na chleba, měli jsme dojednané určité podmínky a on potom, vytáhne jiné ceny + další poplatky. Jak říka Ander "ani vlastnemu otci never", příště jinde a vše předem písemně.
take ja jsem pripraven se na teto akci podilet, dejte vedet jak. Jinak se mejte fajn, Jirka.
Neumím založit nové téme, z GEO-Velikonoc mi zbyly tři pamětní plaketky keramické na šňůrce, kdo byl a chce mít na památku tak mí napište na soukromý e-mail [email protected] pošlu vám. Napište mi adresu kam poslat. Mějte se hezky Eva
Je jasné že, přispěji. Junet, žiješ v Česku, takže s občasnými podrazy je třeba se smířit! Takový velký ogar a nevíš to? Co noha?![]()