GEOVIZITKY do keše- poraďte

Ahoj, chtěl bych si vyrobit GEO vizitky do své keše a potřebuji poradit, v jakém programu je nejlépe vytvořit… Díky za všechny rady…

Doporučuju CorelDraw.
Já si vždycky upravim tuhle šablonu http://tiskar94.nhx.cz/geovitzitka.cdr, pak si to uložim černobílé do PDF (PDF je koncový formát který berou tiskárny, černobílý tisk je levnější).
Ovšem kdo ví, jaký tiskárny jsou u vás a v jakém formátu chtějí podklady přijímat. . .

Nejlépe v nějakém, co je určený na dělání grafiky. Třeba Corel, Inkscape, ale pokud chceš dělat z fotek, tak cokoli, co dovede udělat to, co potřebuješ. Čili klidně to udělej třeba ve wordu, nebo fotošopu, gimpu, apod.
Jde ale o to, jak to budeš vyrábět.
Existují papíry pro tisk vizitek - opravdu je možno takovouto vizitku, vytištěnou na inkoustovce, vymáchat a nerozpije se.
Je možno tisknout na fotopapíry a stříhat. Je možno nechat si to vyvolat v minilabu. A pochopitelně nechat si to udělat tam, kde dělají vizitky. V tom případě se domluv přímo tam, jaký formát chtějí.
Já zkoušel tisknout, bohužel pak mi tiskárna přestala brát vizitkový papír a pak i fotopapír.

když budeš sledovat www.vistaprint.cz tak tam sjou občas akce, že jich dávají 250 zadarmo a k tomu třeba i razítko. platí se jen poštovné..
řekl bych elegantnější než se s tím patlat sám, pak to stříhat a podobně…

Má někdo zkušenosti s Vistaprint? Dal si tam někdo vyrobit vizitky PODLE VLASTNÍHO DESIGNU a byly opravdu zadarmo? A nebylo poštovné dražší, než vizitky jinde? Koukám na to, můžu si vybrat z "bohaté" nabídky 42 vzorů, je tam ale i vzor Vlastní, pak najednou koukám, že edituju Vizitku Premium, tak nevím. Kdysi jsem koukal na Hrnek zdarma, ale s tím poštovným a balným to zdaleka zdarma nebylo, spíš se mi zdálo, že je to akce Nechci slevu zadarmo.

Takze jsem to zkusil naklikat.

Musis si vybrat jeden z tech 42 vzoru a neklikat nikam jinam. Pak mas v nakupnim kosiku opravdu vizitky zdarma.
Vlastni vzor samozrejme zdarma neni.
Navic jeste na tech vizitkach bude vzadu text "Vizitky jsou zdarma na www.vistaprint.cz".

A to postovne je teda sila. viz priloha

Takze ja od vistaprint.cz davam ruce pryc.

no poštové je síla, ale pokud nespěcháte, za těch 177kč se dá. zvlášt když k tomu občas dávají i razítko zdarma - mám a je kvalitní.
vizitky mám také, a o žádném textu vzadu nic nevím, zatní stranu mám čistou. přišly mi i s pohlednicema, ty jsem si udělal jako kartu pro nálezce TFTC BONUS CACHE [cache]GC29GGG[/cache] v galerii keše jsou i její fotky od nálezců… jo a ty tři týdny na dodání , no přišlo to už po dvou, asi podle toho klikmají objednávek…
chodí to z Holandska.

.

tak jsem si právě objednal 250 vizitek + razítko za 200Kč včetně poštovného… za tu cenu bych neměl ani jedno ani druhý…
http://www.vistaprint.cz/pbcsallinclusive.aspx?GP=8%2F23%2F2011+5%3A57%3A33+AM&GPS=2161273918&GNF=1&GPLSID=