Znáte někdo z vás nějaký dobrý "geovtip"?
![]()
Two dumb (blond) geocachers are walking on the grasslands. Suddenly they both fall into a hole. They can’t get out. The first dumb blond geocacher starts to shout: "Help!! Help!!" It does not seem to work. No help is coming. The first dumb geocacher shouts again: "Help!!! Help!!" The second dumb geocacher says: "It might help if we shout together." The first dumb geocacher shouts: "Together!! Together!!"
peknej, ale doufam ze tu nikdo nic nema proti blondatym kacerum! ![]()
Já se moc omlouvám, že si to nedokážu přeložit, už si připadám díky neznalosti angličtiny méněcený, nešlo by to, že by sme se na českém fóru bavili jen česky;)
Taky dobrej :-).
já tedy rozhodně nemám … ![]()
to TechNick:
dve geocacherska trdla (blondata) si jdou takhle pastvinou. Najednou obe spadnou do diry a nemuzou se dostat ven. Prvni geocacherske blondate trdlo zacne volat: ‘Pomoc! Pomoc!’ Ale nejak to nefunguje. Pomoc neprichazi. Prvni geocacherske blondate trdlo znovu vola: "Pomoc! Pomoc!" v tom druhe geocacherske trdlo rekne tomu prvnimu: 'Mozna pomuze, kdyz zacneme volat spolu!" V tom to prvni geocacherske trdlo zacne volat: ‘Spolu! Spolu!’
:@
:o
![]()
-> to je stary vtip
ale potesil, vzpomel jsem si na to, kdyz jsem jej slysel prvne - to bylo o blondynech ve vytahu.
a co takto?
Z PaBova logu na GCxxyyz:
"Jel jsem nahodou kolem kdyz pipla nova cache. Chvili mi ale trvalo, nez jsem nasel volne misto na zaparkovani. Jake bylo ale pak me zklamani kdyz jsem na miste videl, ze logbook uz je uplne plny, owner by mel vymenit. diky za cache. TNLN (micro)."
A nebo tenhle
Saman pouzil GPS.
:D:D:D:D
to je skor smutne, ze ju musim pouzit, ked so mnou nikto nejde ![]()
Pak mi z toho vychazi dalsi vtip:
Dorki a ADP toho nechali
cerven 2006; "az udelam 1000, tak zvolnim": Dorcadion. ![]()
tenhle je taky dobrej

Tak jeden muj slaby pokus ;o)

A jeste jeden takovy aktualni napad ;o) Neumite nekdo kreslit? :o))
Chlap ve svěrací kazajce vysvětluje kolegovy, jak se do ní dostal:
Byl sem odlovit novou keš PRG4NUSL. Už jsem se vracel, když v tom přijela záchranka a hasiči, shodili mě dolů z toho kulatýho plechu a začali táhnout do auta. Říkám jim: "Mám FTF, mám FTF, 5 hvězdiček", ale bylo jim to jedno.
Mám taky jeden dobrej: "už je to jen kousek". Kačenku to vždycky rozesměje.. ![]()
jako obrazek se mi to nepodarilo vlozit, takze takle
http://proks.cz/komix/stredovek1.jpg
A pokračování? ![]()
az bude bude, sazavska serie taky vznikala nekolik dni