Je tu někdo z ČB a okolí , kdo by jezdil po okolí a společně s dalšíma kačerama hledal kešky,někdo kdo by chodil občas se sportovně vyžít v ČB-tenis,hal.fotbal,volejbal apod.?
Ahoj, já jsem z městečka kousek od ČB. Protože teď studuju přímo v Budějkách a mám několik dir v rozvrhu, dala jsem se na hledání cachí (bohužel bez GPS) :-).
Nápad to neni určitě špatnej tak se stačí domluvit sice tradiční v Budějovicích a v okolí odlovený už mám ale mystereka a multi je tu pořád dost. Tak se stačí domluvit a můžem někdy vyrazit.
Zdravim ve spolek…
Bych se rad take pridal do nejake te bandy.Nerikam, ze mam mraky casu, ale obcas to vyjde a treba pondelky byly volne. Vikendy zridka travim v CB.
A kdyby jste nekdo byl lezouci typ (myslim jako horolez. steny), tak shanim taky cloveka na druhou stranu provazu…Popr. zaskolim…
Jinak bydlim na kolejich a v hospode Na Louce se taky hezky povida - to je vyzva!
plánuji jen ráno(sobota 8.listopadu)vlakem z ČB do Krumlova,tam ulovit 5keší a pak zpět se zastavit v Tříšově a tak jsou další 4 v okolí a pak vlakem zpět do ČB.Kdo se přidá:)