Geovýlety

Našel by se nějakej člověk kterej by jezdil, chodil…na geovýlety, geosrazy…??? někdo z Vrchlabí a jeho okolí…piště pište:-))) díky

Ahoj,

tak řeším podobnej problém, že nenacházím ve svém okolí lidičky na podobné hračičky [;)] Pořídila jsem si docela drahou hračku za účelem smysluplnějšího bloumání českou přírodou. Bohužel nejsem z okolí Vrchlabí, to mám fakt z ruky, bydlím v Brdech a mám kolem sebe nádherné brdské pohoří. O víkendu se ale chystám jet do Turnova a do okolí a hledat nějakou zajímavou kešku v českém ráji spolu s kretenem [:)]. Jen doufám, že nás počasí nezklame a nebude lejt, jak předpovídají rosničkáři.

Brdy to je dost širokej pojem…to bys třebas mohla mít blízko k Mirošovu…

Ahoj lidičky, já sice příliš neoplývám volným časem, ale občas bych také nepohrdnul, kdybych se s někým mohl domluvit a vyrazit třeba tak 1-2x za měsíc (aby to rozdýchala i rodina) na celodenní (půldenní) odlov do nějakého zajímavého místa s někým. Jo jinak jsem z Prahy (severovýchodní okraj, Vinoř), ale není podmínkou. Hmm, asi projdu sekci srazy a výlety. kdyby něco, tak mi nechte vzkaz. Lovu zdar!! 

Ahoj, tvůj koment je zcela na místě. Takže bydlím ve Voznici, kousek od Dobříše a své Geovýlety podnikám v okolí. Zatím mám nalezeno pár keší kolem Příbrami, Dobříše a v nejbližším okolí Voznice. Juknu na nějaký srazy a přijedu se podívat [H]. Mirošov není tak daleko, bylo by to tak na celodenní výlet odlovit několik kešek v okolí.

Ahoj, tuto sekci mám prohlídnutou a musím konstatovat, že akce, kde se potká 20-50 lidí, mne moc nelákají. Já osobně preferuji akce max do 4 lidí. Chci odpočinout a vyčistit hlavu od městkého šumu, také raději bloumám přírodou ničím nerušena. Zatím se věnuji hledání spíše sama, trochu mne ale zrazují nevábná místa, kde jsou jak bezdomovci či množství odpadků v okolí. Kdybys plánoval výlet do Brd, ráda se připojím. Nemám zde vše odloveno.