Geozáplavy na Moravě - květen 2010

Jak jste si už všichni všimli, máme tu zase záplavy. Příroda je nevyzpytatelná a může si dělat co chce. Snad se ti, co jsou ohroženi, brzy z této pohromy vzpamatují a dále pak upřímnou soustrast za první oběť.

Aby to nebylo jen mimo geocaching
Jelikož se nám na severu valí voda i mimo koryta, určitě nám to odnese i nějaké ty cache ukryté poblíž řek.

Stalo se Vám, že voda cache odnesla?
Našel jí pak náhodně někdo?

Vyjadřujte se prosím jen k tématu (záplavy,gc). Díky

Ty woe…
V Ostravě, v Karviné, v Třinci evakuují části města, v Bohumíně evakuují nemocnici, jsou zavřené hlavní tahy mezi městy, bude se zavírat D1, ve Zlínském kraji je to stejné, stovky či tisíce domů jsou zaplavené, desetitisíce lidí je bez elektřiny a tepla, IZS je vytížen na 100%, zvažuje se nasazení armády…

…A TY MÁŠ STAROST O KEŠKY …

Nemyslíš, že na tyhle starosti je pár dní čas než se situace uklidní?

toš já nevím, ale v Kroměříži svítí sluníčko…

Cus lidi a hlavne Ostravacku.
Asi mi uplavala Ostravska Vyletni, ted jsem cetla ze ulice Na lukach ve Stare Bele je pod vodou. Ale pravda, ted vice resim jestli mi ze skladu z Ostravy-Hrusova prijede zasilka, a jestli se vecer dostanu na Slezskou, bo jsem jednomu pacoskovi slibila dovezt antibiotika domu.
:slight_smile:

No mazec taky tam mám poblíž tebe dvě kešky.dneska jsem jel kolem a vypadalo to hrozivě :frowning:

Ty tvoje jsou novejsi, jeste je nemam ani odlovene. Moje aspon dostane peknou novou krabicku, ale mit vsechny tri ze ctyr kesek disabled, to se mi nelibi.

No, moje Rybniky jsou uz asi pryc, Stromky jsou pryc 100% :frowning:

kdo mate v planu odlov Ostravske kese "I love you" [cache]GC12EGW[/cache] tak doporucuju lodicku a potapecskou vyzbroj

A jak to vypada na hristi?
Event bude?

EVENT bude, o ten se neni treba bat, nicmene jedna ze 2 pripravovanych eventovych kesi, ktere mely dopoledne pipnout je pryc a neni jiste, zda-li se ji povede obnovit…

LeeHill
Je to tam moc hrozné?Sem jel jenom po proskovické.
Je asi zbytečné se vydat a pozbírat ty krabky co?už budou asi v trapu :frowning:

Nejaka ta fotecka :slight_smile:

Takže naše GC256QA Vrbina je pod vodou.Když jsem viděl ten proud co tam teče,ani nedoufám,že by zůstala na místě.Škoda těch GC-třeba někdo najde a vrátí.:frowning:

Prosil bych ownery takovýchto keší, aby v tomto případě důsledně aktualizovali jejich souřadnice, případně poskytovali online report, kde právě se jejich keš nachází. Horší než hledat keš na blbém místě je už snad jen nechat si ji uplavat pod nosem. :wink:

Ano, zabudujde to kesi GPS a aktualizujte polohu presne podle aktualniho umisteni - samozrejme v zavislosti na sile proudu vody :D:D

Nic takovyho, okamzite archivovat! Pohybujici se kes je prece proti pravidlum B)

Tak moje keska uz je taky zrejme fuc :frowning: ([cache]GC1BDT3[/cache]), nicmene deji se tady horsi veci nez zniceni nejake kese!

zadna archivace, jen zvysit D/T na 5/5. B)

Jako např. GC256QA Vrbina: 53°26.303N 14°38.212E
Tak jsi to myslel?:smiley:

nebo je z toho TB? :smiley: