Prosím o radu: potřebuju do geogetu dostat všechny keše určité oblasti,nikoliv státu; konkrétně jde o Korsiku. Existuje nějaký jednoduchý způsob? Zatím nejlepší co mě napadlo bylo stáhnout nějakou keš uprostřed ostrova a makrem "Download Near Caches" stáhnout okolní. Akorát bych tedy ještě v tomto makru potřeboval nastavit poloměr stahované oblasti, protože se nestáhnou všechny…
Jestli se to už řešilo, tak se omlouvám, leč nenašel jsem…
Pouzivas GeoJarry? Pokud ano, tak verzi 2.0.0? Pokud ano, tak ho spust a potom klikni na "Geocaching Query", nasledne zalozka COORDINATES kde bud primo zadej souradnice nebo jeste lepe zvol "Google search", tam si dej vyhledat to, co potrebujes - ze se jedna o spravnou lokalitu muzes overit tlacitkem lupy se zemekouli. Nasledne klikni na SET, nastav si prumer hledani, dole si vyber typy kesi a zakonci to "Download now and import". Tot vse.
Osik: neuraz se, ale misto rad za kazdou cenu je vhodnejsi se podivat, jestli dany uzivatel je PM a zjistil bys, ze neni. Proto takova rada je uplne onicem.
Já na to používám Skýšotlač. Zadám jednu kešku někde uprostřed a dám hledat kešky v okolí. Nastavím hledat po vzdálenost v km. Potom zvolím Soubor - uložit jako GPX(PQ). Ten si potom načtu do Geogetu
Souhlasím, že těch možností je určitě více. Já jsem dřív narazil Skrýšotlač než GeoJarry. A ta mi pro moje účely stačila a proto jsem další program už nezkoušel.
To mi přijde poněkud úsměvné. Měl jsem zato, že GeoGet a GeoJarry jsou naprosto nezávislé programy, kdy jen někdo vytvořil rozhraní (makra), díky kterým GG umí stáhnout data pomocí GJ (na stejném principu získávám pomocí GJ data pro GSAK) ;).
A ohledně zjišťování PM/BM. Zkusil bych se podívat na na profil na gc.com, ale mám zkušenost, že velké množství lidí nemá na gc.cz adresu profilu na gc.com vyplněnou a nebo mají na .com a .cz různé nicky a to se pak ten správný profil hledá opravdu špatně
rsc_cz: me zase prijde usmevne misto vyzkouseni hledani konkretniho nicku hledat porad dokolecka obecne vymluvy.
A ano, GJ je svym zpusobem nezavisly program, ovsem v kombinaci s GG je radove jinde, nez kombinace Skrysotlac+GG. Navic si nejsem jist, zdali jde opravdu Skrysotlac vyuzit napriklad pro upload novych statistiky do profilu, aj.
Nechceš toho už nechat ?
Dotaz zněl, jak jednoduše získat kešky v nějakém radiusu do GG a tazatel neuvedl nic o BM/PM, takže Osik odpověděl naprosto přesně.