GG Stat a UID

Prosím o radu, kde zjistím své UID? Co to vůbec je? Předem díky

pravdepodobne se bude jednat o tve id na webu geocaching.com. Tvuj profil je na adrese:
http://www.geocaching.com/profile/?guid=23f675f1-7755-4a4d-9e77-86478640b1c9

cili to UID je dlouhy string (retezec) za rovnitkem.

To si právě nemyslím. Protože geoget chce UID z geocaching.cz? Zkusil jsem zadat 16903 a natáhl jsem si tam úplně cizí data :frowning:

Tak to je divné - zkus se podívat, zda ses nepřepsal, protože 16903 by skutečně mělo být tvé UID zde na gc.cz

Tak bohužel nepřepsal. V poli GcCzUID mám uvedeno 16903 a data ve statistice nejsou moje :frowning:

A neni to spis tak, zes pro generovani sve statistiky pouzil Mikromuv soubor Template tak, jak je - i s chlupama a bez uprav a pro svoje hodnoty?

Upravujes opravdu spravny soubor, ktery se predava ggstatu
parametrem -t?

Pokud potlacis silent mod (=no) v configu, ukazuje ti to prikazove radky, v nich si muzes zkontrolovat, co se pri generovani statistik pouziva za soubory.

Máš pravdu tam už jsem se po konzultacích s mikromem taky dopracoval :D, nicméně se mi nedaří vygenerovat svůj soubor, tak budu bojovat dál.

co upravujes, jak upravujes, co ti to kde pise? Bez toho neporadi nikdo. Zacal bych mozna jednoduchym template souborem (jeho jmeno je v Autostat.config.pas), ktery byde mit jen budto nejaky zaklad nebo treba jen nadpis, ostatni bude zakomentovane. Vysledkem musi byt prislusny soubor na lokalnim disku, ktery se kopiruje "nekam". To, zda se zkopiroval nebo ne, je pro zacatek vedlejsi (i kdyz tobe se zjevne neco kopiruje). Prohlizet vytvoreny soubor si muzes lokalne. Pokud ma velikost 0 bytu, mas vyhrano :slight_smile: Vis, zes spatne nastavil neco v Autostat.config.pas.