super, jen nemohu najít, jak přidám Slovenské okresy, v instalaci i helpu jsem našel czdivide.ggp.pas, ale nemohu najít žádné SKdivide.ggp.pas, co jsem přehlédl ?
Tak jsem chtel taky prejit na vyssi verzi, ale at koukam jak koukam, perl nenalezen. I kdyz budu moc prosit a smutne koukat, tak se asi zdrojacku uz nedockam co?
Ahoj,
tak tím debilním novým vzhledem geocachingu se rozhodil i vzhled statistik a už nevypadají tak hezky jako dříve, především pak horizontální grafy… Navíc je větší písmo (možná jen jiný font), takže texty pak i někde kolidují… Viz můj profil http://www.geocaching.com/profile/?u=romantic29 Ach jo… Nechápu k čemu nový vzhled, když si všichni zvykli na ten starý :-(…
Jojo, vodorovne grafy vypadaji lip, nicmene pismo je to porad takove vetsi nez to byvalo. Zjevne se v tom porad jeste rejpaji… coz ve mne vzbuzuje nadeji, ze nektere neduhy jeste opravi.
To je tím, že google chart api žádnou mapu severní ameriky nenabízí, tak ani nemůže být v GgStat. I když ten je na ní připraven. Mapu zemí v USA zatím GgStat nepodporuje - je to hodně práce a my žádné nalezené keše v USA zatím nemáme.
Bohužel se google charts od svého vzniku nijak dál nevyvíjí.