GgStat - 1.1.30 přes plugin v GeoGetu

Po vygenerování nalezených keší vytvoří graf a ten by se měl automaticky zobrazit v profilu na geocaching.com, ale nestanese tak je tam jen rámeček bez grafu. Můžete někdo poradit jak toho docílit? Díky.

A to jsi vycetl kde, ze by se mel automaticky zobrazit na profilu? GgStat vytvori vystupni soubor a ten musis do profilu zkopirovat ty nebo k tomu pouzit nejaky nastroj (treba GeoJary nebo Autostat, ktery napred udela nejake "udrzbarske" veci, pak spusti GgStat a vysledek jeho prace zkopiruje do profilu). Pokud bys ho tam chtel zkopirovat sam, tak asi pres CTRL+C/V.

Ano mám tam GeoJary

Nejde o to, jestli ho tam mas nebo nemas. Jde o to, zda jej k tomu, abys statistiku do profilu nahral, pouzivas. Samotne spusteni ggstat.exe to neudela.

Mám to přes plug in nezpouštím to zvlášť vše mám v geogetu.

Chci vygenerovat graf který uloží na této cestě:

D:\Geocaching\GeoGet\data\Stats.htm

Ale zobrazí, kde je jen rámeček:

D:\Geocaching\GeoGet\data\GgStats.html

mozna by neskodilo zminit u "mam to pres plugin" pres JAKEJ plugin.
podle GgStats.html hadam, ze AutoStat

ale jinak tomu poslednimu prispevku ani za mak nerozumim

Pokud chcse, abychom ti nejak pomohli, bydes muset presne popsat co delas a jak. Tvoje informace jsou zatim naprosto nedostatecne. Jakym zpusobem spoustis generovani statistiky a co konkterne mas v jake verzi nainstalovane?

V Geogetu mám poslední verzi.

Plug in:
AutoStat 2.53
geojarry 2.2.2
GgStat 1.1.30

Mám vyplněné informace jak v GgStatu tak i AutoStatu

Spustím AutoStat a vše se spustí automaticky.

Po vše chce znovu přihlášení na gc.com

Předchozí zpráva - vygenerované grafy.

Jinak přenosem zdrojového kódu do informací na gc.com funguje (CTRC/V).

Tak si napred aktualizuj GeoGet. Jestlize to spoustis pres Autostat, tak tvrdim, ze nemas neco spatne vyplneno.

nedaří se mi spoustit generování statistik, končím na chybu
Cannot handle date (0, 0, 0, 30, 11, 1899) at script/GgStat.pl line 3811

co to může být, jak to odstranit ?

Máš někde nějaký divný datum nálezu.

no, ale jak to najít, odmazal jsem posledních 50 nálezů, to mi statistika ještě fungovala, chyba stejná :frowning:

Zkus to ručně, setřiď podle času nálezu a buď na začátku nebo na konci bude nějaký překlep.

vše OK
syntaxe Cannot handle date (0, 0, 0, 30, 11, 1899) znamená 30.11.1899 ??
zkouším (kdyby to byl čas)
SELECT * FROM geocache where dtfoundtime like ‘189%’ order by dtfoundtime

a kdyby to byl datum
SELECT * FROM geocache where dtfound like ‘1%’ order by dtfound

nula nálezů

nenalezený záznam měl DTHIDDEN 1899, po smazání je to OK

Mám aktualizovaný GeoGet a je to stále stejné, co myslíš že mám špatně vyplněno?

Máš nastaveno správně jméno a heslo na gc.com? Je to v nastavení pluginu groundspeak nebo pak v nastavení geojarry…

Vzhledem k tomu, ze ti nefunguje jen prenos do profilu, tak bych odhadoval jemno/heslo na gc.com. Jeste by byla moznost, ze jsi pripojen pres nejake proxy a nemas je vyplnene. Samotne GJ ti funguje? Stahnes si jim treba listing kese? To by bylo divne, ze jedna cast GJ jde a druha ne. Byl bys asi prvni toho druhu. :wink:

Obě přístupová data jak na gc.cz tak na gc.com mám stejné, a stejně vypsané jak se přihlašuji přímo na server.

Ale to se mi objeví:

Profile Information:
Statistics generated by GgStat 1.1.30 running on GeoGet

Navíc se mi neobjeví ani tady v diskuzi tabulka s nalezenými keškami jak tu mají všichni :frowning:

Tak nevím. Díky za odpověď.