…se mě krásně smrsknul řádek s počtem nálezů ve dne a v noci
…stále postrádám ikonku pro Announcement v přehledu logů na vlastních keších
…suvenýry a mapka USA se taky nezobrazuje, ale to může být nějaký chyba v mém html kodu - i když dřív s tim problém nebyl
…jen kosmetické vady, jinak spokojenost, takže děkuji za odvedenou práci
Taky se připojím s poděkováním. Vypadá to žůžo, všechno zarovnaný parádička. Problém se Světlo/Tma registruju taky. BTW: Neví někdo jakou velikost obrázku JavaScript na GS neořízne.
Mafo dotázek ?? změní se něco s těma záložkama když to mám na své stránce ne na gc.com ?? měl sem na to css skriptík (od kolegy) zatím sem nekuchal co se všechno změnilo ale nadále bych to rád provozoval na své stránce… B) zatím sem to netestoval čekám ještě na něco abych rovnou dorazil i BadgeGen a tohle je jen zvídavý dotaz B)
Od poslední aktualizace GC.com se mi všechny vodorovné sloupcové grafy zobrazují se stejnou délkou a nastavení WIDTH na to nemá žádný vliv. Při načítání stránky to problikne správně a pak se všechno roztahne nebo smrští na stejnou délku. Lokálně se mi to zobrazuje správně
Nemáte někdo nějaký nápad?
He, tak to jsem fakt přehlédnul, ale právě jsem došel ke stejnému výsledku, když jsem všechno z template vyhodil a postupně doplňoval.
Takže už jen jedna kosmetická věc - ve FindsByMonth je u defaultně zobrazených roků zmenšený obrázek s lupou, zatímco u skrytých roků se při rozkliknutí ukáže plná velikost obrázku.
To jsou tedy kouzla… :oB)