GgStat - 1.1.35

Nová verze GgStatu je opět na svém místě user:skript:ggstat [GeoGet] jako GIP balíček.

Pozor, přepisuje soubory Template.cz a Template.en v adresáři script\GgStat. Soubor Template.tabmenu.cz je příklad jak využít v profilu menu.

== 1.1.35 ==

• Oprava počítání slov v logu na vlastní keši
  • Oprava INCLUDEHTML

Žádné převratné změny, jenom oprava dvou kosmetických chyb.

Šlape jako hodinky. Díky (a nejen za tuhle aktualizaci)…!

Dík MaFo - zdá se že vše ok
B)

Diky za opravu jen ted budu muset zjistit, co ve vlastnim template zmenit, aby to ty opravy pocitilo i me generovani statistik :smiley:

Nic, zpracovani templatu se vubec nemenilo. Jenom si musis stahnout a nainstalovat tu novou verzi - profil mas porad generovanej predeslou verzi.

Zdravím,
při generování statistik se mi zobrazuje v příkazovém řádku následující:

Mohu se zeptat, co je špatně?

Vypadá to, že máš starou verzi GgStatu…
Aktualizuj na novou verzi…

Jo, také jsem si to uvědomil a mrkl jsem se do GG, ale až po tom, co jsem napsal příspěvek.
Díky, vyřešeno!

Bohužel se mi nepodařilo najít GgStat.pl, poradíte mi prosím, kde jej získat, nebo jak "exportovat" z exe souboru. Chtěl bych spouštět generátor statistik přímo perlem (v linuxu).

Děkuji

Ten EXE si rozzipuj.

Děkuji, to je to co jsem potřeboval.

(smazáno)

Takovyhle verejny rady se mi vubec nelibi. Bud na to ma zajemce prijit sam, nebo ma kontaktovat autora. Vyrazne to snizuje moji jiz tak dost malou chut na GgStatu cokoliv delat. Tak bych prosil o smazani tech radicich prispevku. Priste radsi poradte kontaktovat autora.

Tak jsem jenom aktualizoval, do niceho jineho jsem nevrtal a pekne mi to rozhodilo celou statistiku. Nebo to byla zase nejaka zmena na urovni GC.com, ktera mi usla?

Nevim co myslis, ale tvoje statistiky vypadaji normalne. Jinak zmeny byly opravdu jenom ty dve uvedene.

MaFa: no vidim rozhozene a posunute tabulky apod. Uplne mi to pripada, jako by se zase zmensovala sirka stranky. Nektere tabulky to hodilo uplne do boku - treba Graf obtížnosti / terénu a Nalezy podle autora, i ty CWG jsou nejaky posunuty.

Zjistil jsem nedokumentované chování tabulek TagTable/TagCustomizedList - implicitně není tabulka řádkovaná. Řádkování se objeví až když je zadán nějaký řadící příkaz, například

Muzes mi vysvetlit co to je radkovana a neradkovana tabulka?

Mohu…
Neřádkovaná má obdélník plně v barvě podkladu, řádkovaná má mřížku v barvě podkladu a buňky s podkladem jiným.

Pro příklad se koukni ke mně, na záložce FTF jsem ten seznam udělal poprvé bez SORTTAGINDEX a podruhé s ním. Jinak jsou ty příkazy totožné.

Můžeš sem dát příslušný kus templatu, já v kódu nevidím jediný důvod k rozdílu.