Bohužel se mi nepodařilo najít GgStat.pl, poradíte mi prosím, kde jej získat, nebo jak "exportovat" z exe souboru. Chtěl bych spouštět generátor statistik přímo perlem (v linuxu).
Takovyhle verejny rady se mi vubec nelibi. Bud na to ma zajemce prijit sam, nebo ma kontaktovat autora. Vyrazne to snizuje moji jiz tak dost malou chut na GgStatu cokoliv delat. Tak bych prosil o smazani tech radicich prispevku. Priste radsi poradte kontaktovat autora.
Tak jsem jenom aktualizoval, do niceho jineho jsem nevrtal a pekne mi to rozhodilo celou statistiku. Nebo to byla zase nejaka zmena na urovni GC.com, ktera mi usla?
MaFa: no vidim rozhozene a posunute tabulky apod. Uplne mi to pripada, jako by se zase zmensovala sirka stranky. Nektere tabulky to hodilo uplne do boku - treba Graf obtížnosti / terénu a Nalezy podle autora, i ty CWG jsou nejaky posunuty.
Zjistil jsem nedokumentované chování tabulek TagTable/TagCustomizedList - implicitně není tabulka řádkovaná. Řádkování se objeví až když je zadán nějaký řadící příkaz, například