Již nějakou dobu si na profilovou stránku generuji statistiky pomocí GgStat a AutoStat. Chtěl jsem si podle dokumentace ke GgStat přidat do statistik tabulky a mapky nálezů podle slovenských krajů a okresů. Kraje se mi podle dokumentace (po mé malé úpravě) podařilo přidat správně :
ReadState Slovakia
Header Nálezy podle kraje na Slovensku
SPLIT 2
WIDTHNEXT 250
MAXTABLELINESNEXT 10
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 425
FindsByCountyMap none
Okresy už se ale nepodařily (přestože jsem je víceméně zkopíroval z dokumentace, viz. můj profil) :
ReadCanton SK~okres Slovakia
Header Nálezy podle okresu na Slovensku
SPLIT 2
WIDTHNEXT 250
MAXTABLELINESNEXT 10
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 425
FindsByCantonMap Flags:N none
Chyba bude, dle mého názoru, na prvním řádku. Nedaří se mi ale nalézt správný tvar příkazu. Najde se někdo, kdo pomůže?
ReadState Slovakia
Header Nálezy na Slovensku podle kraje
SPLIT 2
WIDTHNEXT 250
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 440
FindsByCountyMap Flags:N none
ReadState Slovakia
SPLIT 2
WIDTHNEXT 250
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 440
ReadState Austria
ReadCounty AT~kraj Austria
Header Nálezy v Rakousku podle spolkové země
SPLIT 2
WIDTHNEXT 250
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 440
Takhle mi to funguje.
Problém u Tebe vidím asi v tom, že nemáš nadefinované tagy pro SK-okres a SK-kraj, případně že je nemáš naplněné podle polygonů.
No, polygony mám v DATA složce Geogetu jak pro SK kraje, tak pro SK okresy…čili v tomto by snad problém neměl být. Co se týče definování tagů pro SK okres, tak zde jsem nic nenastavoval. Ty jsi dělal nějaké úpravy (definování)? Nevím, proč kraje jdou, ale okresy ne.
…protože kraje máš nastavené z gc.com, ale okresy musíš dostat do tagu už nějak sám
…v CZ nám taguje makro "CZ kraje a okresy", ale nevím že by něco podobného bylo i pro SK
Zdravím,
již nějakou dobu jsem plánoval přidání Slovenska do statistik a rozhoupal jsem se až díky tomu vláknu.
Do template jsem postupně zkusil dát oba kódy (od Paji.V i Arne1) z úvodu vlákna, ale nefunguje mi to. Zobrazuje to seznam českých krajů a okresů. Řekl bych, že se ještě musí něco "nadefinovat" v template, ale ať hledám jak hledám, nikde nemůžu najít, co to vlastně je:(
Tak já si makro upravil a přidalo to tagy s sk kraji a okresy, ale nemohu posoudit, jak moc úspěšně, protože mi to nefunguje, viz můj předešlý příspěvek.
Moje Template, nic jinýho co by se k tomu vázalo jsem nenašel. Zkuste to tam nakopírovat
ReadState Slovakia
Header Nálezy na Slovensku podle kraje
SPLIT 2
WIDTHNEXT 300
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 430
SPLIT 2
WIDTHNEXT 300
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 430
Nic…prostě to nejde. Však si klikni na můj statusbar v podpisu a uvidíš výsledek. Myslíš, že bys mohl být tak hodný a nahrát sem ten tvůj soubor "GgStatTemplate.cz"? Kouknul bych do něj a snad by to pomohlo.
Nejdřív si zkontroluj, jestli máš u slovenských keší nastaven tag SK okres s názvem okresu. Dá se to nastavit i ručně. Ten tag se jmenuje "SK okres" - je tam mezera.
Ale já psal už na začátku, že kraje mi jdou ihned, jen ty okresy ne
To vím, že ručně bych si to nastavovat mohl. Ale jde mi právě o to "zautomatizovat" tento proces…podobně jako se to dělá pro CZ okresy. Je přece hloupost si ke každé krabičce ze zahraničí ručně dopisovat, v kterém kraji/kantonu/zemské oblasti jsem ji našel
Proste zkopiruj czdivide.ggp.pas na skdivide.ggp.pas a zmen na:
const
ForCountry = 'Slovakia';
tagkraj = 'SK kraj';
tagokres = 'SK okres';
polykraj = 'SK kraje';
polyokres = 'SK okresy';
function PluginCaption: string;
begin
Result := 'SK kraje a okresy';
end;
function PluginHint: string;
begin
Result := 'Přidá SK tagy podle krajů a okresů';
end;
Díky pánové na užitečné rady, jak na mapku krajů a okresů Slovenska. Konečně mi to funguje a řekl bych, že chyba byla mezi židlí a klávesnicí… hold to chtělo stáhnout nejaktuálnější verzi:D