Od začátku využívání GeoGetu a statistik pomocí GgStatu mi nefunguje počítání délky logů. Stále mi to ve statistice ukazuje
Prumer: 0, Nejdelší: 0 , Nejkratší: 10000 a u zalozenych kesi jsou délky logů nula. Logy u keší v geogetu mám.
Vypadá to na problém s naším nickem Jerrybike&Ila kde asi vadí ten ampersand "&" Zkoušel jsem v konfiguračních souborech a šabloně dát nick do uvozovek a stále nic.
Možná budu za rýpala, ale kdybyste si změnili nick aby tam nebyl amprsand a pak stáhli znovu všechny logy, asi by to i do budoucna ušetřilo hodně problémů.
S problematickymi znaky je poblem v tom, ze pro kazdy ucel museji byt zakodovane jinym zpusobem - jinak pro Win, jinak v prikazovem radku, jinak v radku browseru. A kdyz k tomu pripocteme mnozstvi kodovani znaku s nabodenicky, vyleze z toho pekny zmatek. A ted zkus udelat programek, ktery by to umel spravne kodovat. Kdyz z nej pak udelas knihovnu pro GeoGet, urcite ti bude spousta lidi vdecna
To vypadalo nadejne, ale porad nic. Kdyz jsem zkousel koukat pres SQL lite do databaze, tak tam se nas nick zobrazuje citelne vcetne ampersandu (ale polozka longtext, predpokladam, ze je to text logu, je necitelna. Jako by to bylo komprimovane nebo v jinem kodovani?)
to Arne1: A nick se mi menit nechce, nevim jak bych to prejmenoval a uz to mame na razitku a CWG To bych kvuli logum nemenil.
Jak psal Gord, je to pokaždé jinak. Navíc nikde není psáno, že se příští verze webu GC.COm v tomto ohledu nebude chovat jinak. A věř lidem co do programování vidí - od toho znaku dál.
Šikovně vymyšlený nick by ještě nemusel znamenat výměnu razítka a CWG. Klidně bych ten amprsand vynechal a nechal to jako dvojici slov. Nebo tam dal české "a".
S tím programováním je to pravda, znaky jako & jsou problematické. Mě to dělá taky, ale pouze u logů mých keší. A přitom odkaz na tušim nejkratší keš mě ukazuje dobře..