Ggstat?? - tvrdí že mám založenou keš

Ahoj,

prosím o radu. Po vygenerování nových statistik jsem se dozvěděl, že mám založenou keš. Alespoň Ggstat (myslím že on) to tvrdí…Já jsem ovšem žádnou keě nezaložil…Můžete mi poradit na co mrknout a kde by mohla být chybka? jinak statistiky sedí..díky moc

a jeste jeden problem: V tabulce den v tydnu/ hodina mam 4 odlovy o pulnoci…Vim, ze by to naznacovalo nevyplnenz cas v geogetu, ale tam je vse ok…nevi nekdo? diky

V první řadě by sis měl propojit profil tady a na gc.com, ať se lépe hledá.
Za další by se hodil kód té keše a kouknout, kdo ji ve skutečnosti založil. To znamená zapnout v šabloně statistiku vlastních keší a opdívat se, co tam spadlo.

No profil na gc.com mám vyplněn, takže není problém se podívat…

Ve statistikách vlastní keše nemám, protože nemám keše…lze toto nějak nalézt v Geogetu? Když spustím filt My own, tak se nic nenajde…

je ot zajimavy…ve statstikach jedina zminka, jinak nic…zkus pres goejarryho (jeslti ho mas) stahnout zalozeny kese a uvidime…nebo jak pise ludek - pridat zalozeny do statstik a nemusis to ani nahravat na profil - staci pak ten soubor otevrit a kouknout co to je za krabicu…

geojarryho mam, zkusim…a dam co nejdriv vedet…

edit: tak pri spusteni geojarry s dotazem na zalozene kese je odpoved toto: Byla stazena neplatna stranka. Je mozne, ze neexistuji zadne body vyhovujici zvolenym kriteriim…

tak to vem skrz ty statistiky :wink: nekde ji to vyplivnout musi

hmm, pres statistiky to bude horsi…pac v sablone tuhle "cast" nemam a musel bych ji sesmolit…tudiz otazka casu, proto jsem se snazil zjistit toho sotka jinak…

jasny, chapu te…jestli jsi ji smazal (aby nebyla videt staci pred ty radky dat # - zakomentovat), tak nastav na chvili anglickej, vyplivne to vsechno a nemusis moc smolit ani nahravat na profil :wink:

Omlouvám se, špatně jsem koukal

Prostě vezmi vzorovou šablonu a pusť GgStat s ní. Bude to tisíckrát rychlejší než filozofování :slight_smile:

myslis anglickej template?? jen ho najit :wink:

<%GG DATA DIR%>\script\GgStat\Template.cz nebo .en

díky, jdu zkusit

edit: tak po prohnani pres template.en zalozena kes zmizela…to je zahada, do tedka mi sablona fungovala bez problemu…

btw. a i problem s casem nalezu o pulnoci je vyresen…

takze pravdepodobne nejaka krpa v mym template - i kdyz to nechapu, proc do ted vse jelo…

takze diky vsem za rady, s timhle si budu muset pohrát…

Fakt nechapu…ted uz se i muj template - co se tyce zalozenych kesi chova normalne…

ted uy jen vyresit odlovy o pulnoci, ktery nebyly, ale to je jina pisnicka…

Diky moc vsem radcum a tema zamykam