Stejne jak některým, gdyž v GG2 kliknu na ikonku vygenerovat statistiku,tak to vygeneruje prázdnou stránku a v příkazové řádce cosik problikne ale nestihnu to přečíst.pokud GgStat pustím přes příkazovou řádku, tak to jede,ale já bych to chtěl rovnou spustit z GG2
takže… skoušel sem cesty k databází,template atd… dát i v úplném tvaru, tedy
C:\Documents and Settings\Jencz\Data aplikací\geoget\geoget.db3
beze změny…skoušel sem i ty cesty dát do GgStat.pl,taky nic…
už sem prostě bezradnej…půl dne pročítám fórum,skouším metodou pokus - omyl a nic.Dokázal by někdo popsat co s tím?
a jeětě dvě otázky:
není to třeba těma dvěma lomítkama v Ggstat.ggp před řádky s cestou do databáze?maj tam být nebo ne?
Template - pokud sem to dobře pochopil, tak pokud použiju .eng tak bude výsledná statistika v aj a pokud použiju.cz tak v češtině?přes příkazovej řádek mi to furt hází anglicky
dik za rady… trošku jsem postoupil dál
tentokrát to hlásí: C:\Documents and Settings\Jencz\Data aplikací\geoget\Stats.htm cannot be opened.at script/Ggstat.pl line 356a vygeneruje to opt prázdný html soubor
opět sem ve slepé uličce.cesta by měla být správná
Takže se mi to konečně podařilo…udělal sem to tak, že sem odinstaloval Geoget a nainstaloval ho znova, ale v instalaci sem zadal, že to chci na flash pamet.nasledne sem nastavil absolutni cestu a jelo to…Podle mě si Ggstat neporadil o oním "Data aplikací" v cestě k souborům
Jen jedna kosmetická chybka… Místo Rufuc našel…tam mám Uživatel našel, ikdyž Jméno mám jak v Geogetu, tak v v GgStat nastaveno dobře…neví někdo co s tim?