GgStat

nahrál sem GgStat do adresáře kde je geoget.db3
Ggstat.ggp mám nastaven takto:

const
  GgStat     = 'GgStat.exe';
  Statistics = 'Stats.htm';
  Template   = 'Template.en';
//  Database   = 'geoget.db3';
//  Cacher     = 'Rufuc';
//  HomeLat    = '49.5259333333333';
//  HomeLon    = '17.5782166666667';

Stejne jak některým, gdyž v GG2 kliknu na ikonku vygenerovat statistiku,tak to vygeneruje prázdnou stránku a v příkazové řádce cosik problikne ale nestihnu to přečíst.pokud GgStat pustím přes příkazovou řádku, tak to jede,ale já bych to chtěl rovnou spustit z GG2
takže… skoušel sem cesty k databází,template atd… dát i v úplném tvaru, tedy

C:\Documents and Settings\Jencz\Data aplikací\geoget\geoget.db3

beze změny…skoušel sem i ty cesty dát do GgStat.pl,taky nic…
už sem prostě bezradnej…půl dne pročítám fórum,skouším metodou pokus - omyl a nic.Dokázal by někdo popsat co s tím?
a jeětě dvě otázky:
není to třeba těma dvěma lomítkama v Ggstat.ggp před řádky s cestou do databáze?maj tam být nebo ne?
Template - pokud sem to dobře pochopil, tak pokud použiju .eng tak bude výsledná statistika v aj a pokud použiju.cz tak v češtině?přes příkazovej řádek mi to furt hází anglicky

Omlouvám se, omylem sem z toho udělal nové téma a né odpověď do vlákna GsStat

Dvě lomítka označují komentář, když je smažeš, mělo by to fungovat.

Ta dvě lomítka označují komentář, takže rádka se ignoruje. Musíš je smazat.

dik za rady… trošku jsem postoupil dál :slight_smile:
tentokrát to hlásí: C:\Documents and Settings\Jencz\Data aplikací\geoget\Stats.htm cannot be opened.at script/Ggstat.pl line 356a vygeneruje to opt prázdný html soubor
opět sem ve slepé uličce.cesta by měla být správná

Takže se mi to konečně podařilo…udělal sem to tak, že sem odinstaloval Geoget a nainstaloval ho znova, ale v instalaci sem zadal, že to chci na flash pamet.nasledne sem nastavil absolutni cestu a jelo to…Podle mě si Ggstat neporadil o oním "Data aplikací" v cestě k souborům
Jen jedna kosmetická chybka… Místo Rufuc našel…tam mám Uživatel našel, ikdyž Jméno mám jak v Geogetu, tak v v GgStat nastaveno dobře…neví někdo co s tim?

Uprav si Template, je to tam napsane natrvrdo

Taky si hraju s tímtéž a mám ještě další problémek.

Našel jsem keš v Chorvatsku, píše mi to Croatia, ale vybarvuje to stát někde v Africe :frowning:

paráda, už to faše…po celodenním nervování můžu jít konečně na pivko :slight_smile: dik

Chorvatsko bude opraveno v dalsi verzi. Ono uz je to vlastne opraveno dlouho, jenom nejak nemam cas na pridavani novych funkci.