GIGA Praga Astronomica

Asi se neco chysta :slight_smile:

https://www.cas100geo.cz/

Chtěl jsem se zaregistrovat jako první, ale nejde to. :-)

Jo jo, 1. září je, ale registrace nefachčí.....zatím (17:20).

takhle ty stránky vypadají už asi 2 měsíce...

No, bylo by to fajn.

A všimli jste si, vážení, že to má být 30.8. - 1.9. 2019, tedy až příští rok?

EDIT: Beru zpět, registrace měla být spuštěna 1.9.2018. Takže jestli to nefunguje, máte pravdu.

registrace už funguje

No vida, jak se vyplatí sem občas nakouknout - hned jsem se zaregistrovala. Vůbec jsem neměla tušení, že se něco takového chystá. Díky.

[cache]GC7HVBE[/cache]

hmmmm, tak Češi za 99Kč, ostatní za 130Kč ? To není zrovna férová nabídka ! Euro za dvacku, to je ve stylu proslavených směnáren na Staromáku.

Ve stylu Groundspeaku a některých dalších US firem by bylo fér: češi 99 Kč, ostatní 99€.

hmmmm, tak Češi za 99Kč, ostatní za 130Kč ? To není zrovna férová nabídka ! Euro za dvacku, to je ve stylu proslavených směnáren na Staromáku.

No když k tomu připočteš dvacku za příchozí platbu v EUR, už jsme malinko někde jinde. A pokud tohle někdo z cizinců bude mít potřebu řešit, pořád má možnost poslat těch 99 Kč....

Mně se ten rozdíl nezdá takový, aby kvůli tomu někdo brblal :wink:

Prisel vam nekomu mail po registraci?

Mně ne…

Taky ne, ale píšou tam při registraci, že tem e-mail přijde ve vhodnou chvíli. Tak předpokládám, že ta vhodná chvíle ješte nenastala. Čekal bych tu vhodnou chvíli někdy okolo vánoc.

Uz nastala vhodna chvile. Dnes mne prisel e-mail s pokyny k zaplaceni.

Edit: jak jsem koukl do transparentniho uctu, tak platba uz probehla a prekvapive jsem tam prvni co zaplatil.

Takže ne FTF ale FP? :slight_smile:

Tyjo co se děje? Koukám do logů a tam pouhých 700 přihlášených? Čekal jsem teda větší zájem o GIGA. Takhle to bude jen MEGA :(