tak mě jen napadlo, jestli je možný nějak si naházet plánovaný kešky do GoogleEarth, přece jen lidem co nemaj Geoget nebo skrýšotlač a ani se do něj nějak nehrnou (já :)) by se to líbilo ![]()
Mno, do GoogleEarth načteš nejlépe *.kml soubor. A ten bych apoň já nejsnáz udělal pomocí Geogetu. Takže se mu nejspíš nevyhneš… ![]()
no jen škoda že sem takovej počítačovej antitalent ![]()
Můžeš si stáhnout prohlížeč do GE, odkaz najdeš na stránce http://www.geocaching.com/my/ vpravo dole. Nevýhoda je, že tam je u souřadnic záměrně drobná chyba, takže ikonka je vždy o kus jinde, než je skutečná poloha keše.
jo něco takovýho sem hledal, abych věděl aspoň orientačně kde co je
díky za radu
Zajímavá věc…
Ale pro lovení to není použitelné, chvilku jsem koukal, jak mi hopsají kešky kolem HC.
Navíc máš jen 25nových načtení informací z GC.com. Nevím, jestli to jde ochcat novým zapnutím GE, nezkoušel jsem.
GE umí načíst GPX a myslím, že i LOC.
Pokud chcete přesnou polohu keše, stačí si otevřít listing, zkopírovatsouřadnice a vložit do polička hledat. Ukáže se celkem přesný křížek s polohou keše. A obnovení načítání keší vypnutím by mělo fungovat…
presne tak. GE umel s GPX pracovat vzdycky;)
je jedno, jestli GPX obsahuje souradnice kesi, planovanou trasu nebo tracklog. dokonce to umi nacist i vsechno dohromady:)

kdyz je rec o google earth, kdyz si ukladam trasu tak me automaticky nabidne nazev "Směrovat" ale bez ohledu jako co to ulozim, po uploadu je to zase "Směrovat" … co s tim?
soucasne, jak si muzu pres Google Earth udelat trasu pres vice mist? nejen z mista A do B, ale pres vice bodu (C, D, E, atp …)
dikes