goecaching s GoogleEarth

tak mě jen napadlo, jestli je možný nějak si naházet plánovaný kešky do GoogleEarth, přece jen lidem co nemaj Geoget nebo skrýšotlač a ani se do něj nějak nehrnou (já :)) by se to líbilo :wink:

Mno, do GoogleEarth načteš nejlépe *.kml soubor. A ten bych apoň já nejsnáz udělal pomocí Geogetu. Takže se mu nejspíš nevyhneš… :wink:

no jen škoda že sem takovej počítačovej antitalent :smiley:

Můžeš si stáhnout prohlížeč do GE, odkaz najdeš na stránce http://www.geocaching.com/my/ vpravo dole. Nevýhoda je, že tam je u souřadnic záměrně drobná chyba, takže ikonka je vždy o kus jinde, než je skutečná poloha keše.

jo něco takovýho sem hledal, abych věděl aspoň orientačně kde co je :slight_smile: díky za radu

Zajímavá věc… :slight_smile: Ale pro lovení to není použitelné, chvilku jsem koukal, jak mi hopsají kešky kolem HC.

Navíc máš jen 25nových načtení informací z GC.com. Nevím, jestli to jde ochcat novým zapnutím GE, nezkoušel jsem.

GE umí načíst GPX a myslím, že i LOC.

Pokud chcete přesnou polohu keše, stačí si otevřít listing, zkopírovatsouřadnice a vložit do polička hledat. Ukáže se celkem přesný křížek s polohou keše. A obnovení načítání keší vypnutím by mělo fungovat…

presne tak. GE umel s GPX pracovat vzdycky;)
je jedno, jestli GPX obsahuje souradnice kesi, planovanou trasu nebo tracklog. dokonce to umi nacist i vsechno dohromady:)

kdyz je rec o google earth, kdyz si ukladam trasu tak me automaticky nabidne nazev "Směrovat" ale bez ohledu jako co to ulozim, po uploadu je to zase "Směrovat" … co s tim?

soucasne, jak si muzu pres Google Earth udelat trasu pres vice mist? nejen z mista A do B, ale pres vice bodu (C, D, E, atp …)

dikes